Sonntag, 3. Juni 2012

Kies de kleuren van overal op het scherm met Instant Pipet

Als een programmeur en een redelijk verschrikkelijke web designer, ik vaak behoefte aan een kleur uit een afbeelding ergens op het scherm te selecteren, en het wordt echt vermoeiend om een ​​screenshot, plakken in Photoshop te nemen en daar gebruik maken van de pipet.

Er is een kleine utility genaamd Instant Pipet die draait in het systeemvak en laat u gemakkelijk een kleur uit ergens op het scherm te selecteren.

Klik gewoon op het pictogram in het systeemvak en houd de muisknop ingedrukt ... zie je een beetje selector venster als u uw muis over het scherm. Loslaten van de muisknop zal exemplaar dat kleur naar het klembord.

image

De rechts-klik menu voor het pictogram in het systeemvak laat u kiezen tussen een hele hoop formaten ... vooral handig voor programmeurs of professionele ontwerpers.

Het dialoogvenster Opties laat u kiezen uit een aantal verschillende kleuren formaten, evenals de resolutie van de selector venster.

Het grootste probleem met deze toepassing is dat er geen toetsenbord sneltoetsen ... misschien wel een van de lezers kan wijzen op een instrument dat een bevat.

Download Instant Pipet van instant-eyedropper.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen