Montag, 18. Juni 2012

Bevestiging Ergernissen: Per ongeluk Stop Windows van het kopiëren van bestanden wanneer Ctrl-Click selecteren

Heb je ooit geprobeerd om een ​​bos van bestanden in Windows Verkenner te selecteren terwijl u de Ctrl-toets, en dan opeens zijn er kopieën van al die bestanden zitten in de map? Echt irritant, dus hoe kunnen we het maken?

Ter illustratie van het probleem, je probeert en selecteer een aantal bestanden door het ingedrukt houden van de Ctrl-toets en te klikken op elke ... en dan opeens heb je een ton van kopieën van al uw bestanden. Dit wordt zelfs nog vervelend in een grote map, want nu heb je om de kopieën te verwijderen.

image

De reden dat dit gebeurt is omdat je verplaatst met de muis meer dan 4 pixels terwijl het klikken naar beneden op een bestand, zodat Windows neemt u de bestanden gesleept en wil om ze te kopiëren, en is blij om zwerfvuil uw map met duplicaten.

Bevestiging kopiëren Ergernis in Windows XP

Als u Windows XP gebruikt, kunt u gebruik maken van Microsoft's gratis Tweak UI utility om de sleep instelling gemakkelijk te configureren. Wat wij zullen doen is vertellen Windows niet aan te nemen dat we te slepen totdat we gaan meer dan 4 pixels, die dit probleem zou moeten elimineren, maar nog steeds drag and drop werken prima voor reguliere operaties.

Klik gewoon op Mouse aan de linker kant, en wijzig de waarde onder "Drag" naar iets meer dan 4 pixels.

Ik zou niet de waarde te hoog, want dan zal het moeilijk maken om te slepen dingen zoals je normaal zou doen. Ergens tussen 10-20 zou moeten helpen stoppen met de toevallige kopiëren, maar u kan nodig zijn om in te stellen hoger. U kunt testen of het effect door het slepen van de test icoon rond.

Tot vaststelling van de Ergernis in Windows Vista

Helaas Tweak UI werkt niet in Windows Vista, dus je moet het register instelling handmatig te maken, of gebruik de downloadbare registry hack bestand heb ik voorzien, die de drag grootte ingesteld op 20 pixels.

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USER Control Panel Desktop

Aan de rechterkant ziet u twee waarden, DragHeight en DragWidth. Gewoon dubbelklikken op hen en verander de waarde naar iets hogers. Je zou kunnen hebben om te experimenteren om het goed te krijgen voor je, maar ik zou beginnen met ergens tussen de 10 en 20.

Merk op dat u kunt slepen en neerzetten vrij veel uit te schakelen door deze op een heel hoge waarde.

Download Registry File (Vista of XP)

Dit register hack bestand zal de waarden die 20 pixels, die al dan niet goed voor jou. U kunt altijd gewoon het bestand bewerken als je wilt verschillende waarden.

Te installeren, extract en dubbelklik op de StopDragDroppingAnnoyance.reg om de informatie in te voeren in het register. Er is een reset-bestand dat de instelling te wijzigen in de standaardinstellingen ook.

Download StopDragDroppingAnnoyance registry hack

Voor extra krediet: u kunt ook mogelijk selectievakjes in Windows Vista Verkenner voor eenvoudiger bestand te selecteren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen