Samstag, 30. Juni 2012

Een aantrekkelijke grafieken in Excel 2007

Het creëren van een professioneel ogende grafiek voor Excel presentaties is zeer eenvoudig in Excel 2007. Het maken van grafieken is een meer interessante manier om gegevens te presenteren dan alleen maar gaan door de rijen en kolommen op een spreadsheet.

Eerste hoogtepunt van de gegevens die u wilt in kaart te brengen op uw Excel-spreadsheet.

1

Nu dat we de juiste gegevens geselecteerd moeten we voor het Invoegen klikken op het lint. Selecteer nu Grafieken en beslissen wat voor soort diagram dat u de gegevens wilt vertegenwoordigen. Ik meestal experiment op dit punt, want je kunt altijd ongedaan een bepaalde selectie.

In dit voorbeeld gebruik ik de Exploding cirkeldiagram. Nadat u uw keuze krijg je een mooi voorbeeld van hoe het eruit ziet. Nu kunnen we deze grafiek en overal gaan het op het Excel-document.

Daarna willen we het tweaken een beetje meer door te gaan naar het tabblad Ontwerpen in het lint en te klikken op Quick Lay-out. Hier kunnen we kiezen uit verschillende types van lay-outs voor de grafiek. Ook hier kunt u experimenteren totdat je de juiste pasvorm.

Dit is de lay-out ik eindigde met. Laten we nu individualiseren de grafiek titel van door met de rechtermuisknop te klikken op "Chart Title" en het selecteren van Tekst bewerken.

Dat is alles wat er is! Zoals u kunt zien hebben we een mooie grafiek te helpen iedereen op de bijeenkomst inzicht in de gegevens en statistieken te vergemakkelijken. Later deze week zal ik gaan over het toevoegen van details aan de grafiek.

** Ook voor u Keyboard Ninja is een snellere manier uit te voeren dit proces is te wijzen op de gegevens op uw werkblad en druk op de F11-toets. Dit zal een aparte "Chart Tab", waar u kunt dan manipuleren het uiterlijk en de toe te voegen details.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen