Sonntag, 10. Juni 2012

Maak uw Windows XP Logon Screen Look Like Windows Vista

Heb je je ooit afgevraagd hoe u de standaard aanmeldingsvenster van Windows XP veranderen? Vandaag kreeg ik het gekke idee om erachter te komen hoe je het lijkt alsof Windows Vista in plaats daarvan, dus ik aan het schrijven ben, dat voor u op.

Je moet downloaden en installeren van de gratis LogonStudio applicatie en ervoor te zorgen dat deze is ingesteld als standaard logon handler, dat is makkelijk, omdat het vraagt ​​u wanneer u voor het eerst opent te maken. (Merk op dat dit hetzelfde is toepassing die u kunt gebruiken om aanpassen van Windows Vista logon scherm.)

De drie standaard welkom schermen zijn niet erg indrukwekkend, maar er is een ton van de groten op de WinCustomize website, Inclusief de Vista die u hier ziet.

image

Volgende, download en open de Windows Vista Ultimate Logon scherm voor XP, En selecteer deze in LogonStudio zoals hierboven weergegeven. Zodra u op de knop Toepassen hit, ziet u uw Vista-stijl logon scherm voor XP:

Merk op dat dit niet zal werken als je het inloggen op een domein, of als je gebruik maken van de klassieke stijl inloggen met Ctrl + Alt + Del Er is een manier om die achtergrond afbeelding, die ik zal dekken in een ander artikel aan te passen.

Download LogonStudio voor XP uit stardock.com

Download Windows Vista Ultimate Logon scherm voor XP

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen