Samstag, 16. Juni 2012

Het oplossen van problemen Internet Explorer op Vista vergrendelen of het functioneren langzaam

Als u problemen ondervindt met Internet Explorer lopen extreem langzaam, crashen, opsluiten, of gewoon over het algemeen gedragen slecht, er zijn een paar stappen die u kunt volgen om waarschijnlijk het probleem oplossen. En nee, ik ga niet zomaar zeggen dat je Firefox te installeren.

Ik natuurlijk zal het stel, omdat Firefox is een uitstekende browser ... Maar voor de meeste mensen, Internet Explorer werkt prima en doet alles wat je nodig hebt. Dus laten we die browser goed werkt weer!

Test Met behulp van Internet Explorer "Veilige modus"

Het eerste wat je kunt doen is rennen Internet Explorer met alle add-ons (of plugins) met een handicap, die ons zal helpen bepalen of het probleem wordt veroorzaakt door een add-on of ergens anders in het systeem.

U vindt de "Internet Explorer (zonder invoegtoepassingen)" menu-item onder Accessoires System Tools in het start menu, of u kunt starten IE vanaf de opdrachtregel met de-extoff switch als volgt: iexplore.exe-extoff

image

Als de performance / opsluiten problemen zijn verdwenen, dan weet je dat je te maken met een probleem add-on, waarschijnlijk een van de werkbalken die lijken te worden bevestigd aan elke shareware toepassing.

Uitschakelen Internet Explorer Add-Ons

Sluit de "safe mode" IE-venster, en open Internet Explorer normaal. Klik op het menu Extra, vervolgens Invoegtoepassingen beheren, en vervolgens in-of uitschakelen Add-ons:

In dit scherm kunt u add-ons en kies vervolgens op Uitschakelen ze een voor een met de radio-knop aan de onderkant.

De standaard lijst geeft alleen de add-ons die op dat moment geladen zijn, dus moet je ook kijken op de andere selecties, omdat het probleem add-on is mogelijk niet ingesteld te laden bij het opstarten.

Om goed te kunnen oplossen, zou het makkelijkst om ze allemaal uit te schakelen, en daarna weer inschakelen een voor een totdat u het probleem add-on (die u moet verwijderen indien mogelijk)

Reset alle Internet Explorer-instellingen op Standaard

Als u te veel problemen, dan kunt u altijd gewoon helemaal een schone lei en opnieuw beginnen met een nieuwe Internet Explorer-configuratie, waarbij de overgrote meerderheid van de problemen zou moeten oplossen.

Open het dialoogvenster Eigenschappen voor Internet door het vinden van de sectie Internet-opties in het Configuratiescherm (typ gewoon internet in het zoekvak)

(Merk op dat u ook op het Internet Explorer-pictogram klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Eigenschappen, of gebruik gewoon Tools Opties als u in staat zijn om Internet Explorer te openen)

Eenmaal daar, kies het tabblad Geavanceerd en klik vervolgens op die Reset-knop. Alles zal volledig worden schoongeveegd, maar het is waarschijnlijk heb je meer geluk browsen vanaf dat moment.

Scan uw computer op virussen / spyware

Dit moet een bepaalde ... altijd op uw computer draait extreem traag moet je scannen op virussen en spyware.

Schakel Ontvang Window Auto-Tuning

Als geen van de oplossingen het probleem, en je bent gewoon een erg traag surfen alleen op uw Vista-computer, zou het probleem heel goed te wijten zijn aan het netwerk auto-tuning-functie in Windows Vista die onverenigbaar is met sommige routers.

Open een administrator-modus opdrachtprompt (klik met de rechtermuisknop op opdrachtprompt en kies Uitvoeren als Administrator) en typ het volgende commando in.

netsh int tcp set wereldwijde autotuninglevel = disabled

Je moet de computer opnieuw op te starten na het maken van deze verandering. Merk op dat dezelfde verandering kan ook helpen oplossen problemen met het kopiëren van grote bestanden.

Opnieuw registreren actxprxy.dll

Volgens Windows-expert Ed BottAls u problemen hebt met Internet Explorer draait heel langzaam, dan kunt u opnieuw registreren van de ActiveX-marshaling Bibliotheek (die ook begraven in een artikel van Microsoft).

Open een administrator-modus opdrachtprompt (klik met de rechtermuisknop op opdrachtprompt en kies Uitvoeren als Administrator) en typ het volgende commando in.

regsvr32 actxprxy.dll

Je moet de computer opnieuw op te starten na het maken van deze verandering.

Herstart je router!

Ik kan u niet zeggen het aantal keren dat mijn surfervaring vertraagd tot een kruipen omdat mijn Linksys router nodig is een reboot. Dit lijkt een veel meer gebeuren als je aan het downloaden bent torrents ook.

Als u nog steeds problemen op dit punt, het hoofd op over aan ons forum en vraag onze groeiende gemeenschap van nuttige geeks.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen