Mittwoch, 13. Juni 2012

Zoek New Music Op Stage.FM

Ik vond een leuke site vandaag tijdens het cruisen op het internet. Stage.FM is een geweldige site om nieuwe ongetekende artiesten en bands te vinden. Deze site is een sociaal netwerk voor onafhankelijke, niet-ondertekende muzikanten en fans. Er zijn verschillende genres van muziek om uit te kiezen, en veel daarvan is beschikbaar voor vrije download of een nominale vergoeding (20 cent).

Het is gratis en gemakkelijk in te stellen van een account. Zodra uw account is ingesteld, kunt u beginnen met bladeren door alle muziek. Voeg favoriete bands en de speellijst uitwisselen met andere leden. Als je in een band of wil je een band te beheren is er een controle panel dat is opgericht voor dat ook.

Kies het genre van muziek die u als de beste en blader door de verschillende kunstenaars en klik op het pictogram voor afspelen. Je krijgt een leuke flash gebaseerde speler die lijkt op iTunes. Uiteindelijk heb ik het laden van de speler met ongeveer 15 verschillende nummers van verschillende bands. Als je eenmaal speelt een song die u terug kunt gaan en te luisteren naar het opnieuw en opnieuw. U kunt ook de speellijst uitwisselen met anderen.

1

Dit is een sociale muziek website net als Last.FM, maar met onafhankelijke artiesten. Als je een band of een muzikant kan je uploaden uw opnamen ook. Dit is een voorbeeld van een pagina die ik gemaakt voor mijn band.

Ik heb eerlijk gezegd hou van het idee van deze site! In tegenstelling tot de myspace die vol is van de ergste in de wereld code en is uiterst langzaam ... Stage.FM kunt u snel en gemakkelijk vinden van nieuwe artiesten en uw favorieten te delen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen