Montag, 18. Juni 2012

Fix voor Wanneer Klok, Volume, Power of Network pictogrammen ontbreken en grijs weergegeven in Windows Vista

Dus je merkt u pictogrammen in het systeemvak ontbreken, zoals de klok of het volume iconen, en dan besef je dat je gewoon niet kunt ze in staat stellen, omdat de vakjes worden grijs weergegeven. Dus wat doe je?

Het probleem bestaat omdat het systeem het beleid zijn ingesteld, dat waarschijnlijk niet zou moeten zijn, maar in beide gevallen uw pictogrammen ontbreken:

image

Normaal gesproken kunt u opnieuw inschakelen van de items door met de rechtermuisknop te klikken op de taakbalk, kies eigenschappen en naar het systeemvak tab:

Maar ze zijn grijs ... wat is er met dat?

Let op: Ik neem aan dat je al de normale Windows-fix-it techniek van rebooten deed, en het probleem nog steeds bestaat.

Fix voor de Notification pictogrammen ontbreken en Selectievakjes zijn grijs

U kunt de oplossing voor al deze problemen door te kijken op twee afzonderlijke plaatsen in het register, en vervolgens het verwijderen van een sleutelbos op elke locatie. We detail alle sleutels hier, maar je kan overslaan naar beneden een beetje voor een downloadbare registry hack-bestand.

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Als u een van de volgende belangrijke namen in het rechter paneel verwijderen:

  • NoTrayItemsDisplay
  • HideClock
  • HideSCAPower
  • HideSCAVolume
  • NoAutoTrayNotify
  • HideSCANetwork

Na het verwijderen van de waarden in dat venster, bladert u naar de volgende sleutel en herhaal het proces:

HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Je moet om uit te loggen en vervolgens weer in, en dan waarschijnlijk terug te gaan naar taakbalk eigenschappen en de dozen re-check voor elk.

Download Registry Hack

Gewoon downloaden, uitpakken, en dubbelklik op RestoreMyTrayIconsPlease.reg om de informatie in te voeren in het register.

Download RestoreMyTrayIconsPlease registry hack

Wat als het pictogram Volume werkt nog steeds niet?

In de afgelopen jaren hebben veel mensen melding van een gerelateerd probleem voor mij: Ze hebben geen volume-icoon ... en ook geen geluid.

Als dit probleem zich voordoet, moet u onmiddellijk opent Apparaatbeheer en zorg ervoor dat er geen uitroeptekens naast uw geluidskaart, want het probleem is waarschijnlijk dat je geluidskaart driver niet werkt.

Als er uitroeptekens of de geluidskaart is ontbreekt en er zijn een hoop "Onbekende apparaten", moet u meestal op de geluidskaart driver laden van de fabrikant, maar soms kun je met de rechtermuisknop op het apparaat en kies voor " Stuurprogramma bijwerken ".

Let op: Ik heb ook lopen in deze kwestie met Toshiba en Acer laptops, de oplossing voor die gewoonlijk als een BIOS-update.

Als u nog steeds problemen, ga dan naar ons forum en stel uw vraag daar.

Belangrijke opmerking: Verschillende mensen hebben gemeld voor mij dat dit probleem veel minder gebeurt na installatie van Service Pack 1, dus je moet wel zorgen dat jullie allemaal opgelapt ook.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen