Montag, 18. Juni 2012

Stel Automatische Defrag Opties voor alle stations in Vista Service Pack 1

Door nu de meeste mensen hebben waarschijnlijk al een upgrade naar Windows Vista Service Pack 1, maar een van de kleinere functie-upgrades mogelijk is dat de meeste mensen op: U kunt nu automatisch defragmenteren voor alle stations, evenals al uw schijven te defragmenteren op hetzelfde tijd.

Opmerking: dit artikel is hoffelijkheid van een gesprek dat ik gisteren had met mijn goede vriend Ross, die loopt van de uitstekende SimpleHelp blog dat je moet uitchecken (en subscribe to).

Stel Automatische Defrag Options

Start Schijfdefragmentatie door te typen dfrgui in het start menu zoeken of vak Uitvoeren (of je zou gewoon zoeken naar defrag in het start menu of het bedieningspaneel)

Zodra je daar bent, zul je de nieuwe "Select volumes" knop die er eerder niet was Service Pack 1:

image

Dit zal een dialoogvenster waarin u kunt kiezen welke stations moeten automatisch worden gedefragmenteerd op het geplande tijdstip:

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van deze zelfde nieuwe functie om handmatig alle schijven te defragmenteren in een keer, in plaats van het moeten gebruiken van een batchbestand.

Er is niet echt veel om het, is er?

Let op: Vista het meest waarschijnlijk al gepland al uw schijven worden gedefragmenteerd standaard, of tenminste zij heeft gedaan in mijn testen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen