Montag, 11. Juni 2012

Het vinden van Registersleutels de Easy Way in Vista of XP

Als u een regelmatige lezer van deze site, heb je gezien uw deel van het register hacks. Vandaag ga ik detail hoe kunt u gemakkelijk de registersleutels vermelden we vinden, en zelfs een snelkoppeling of een sneltoets om onmiddellijk naar beneden te boren om de juiste sleutel door het te kopiëren naar het klembord.

Voor dit zullen we gebruik maken van de uitstekende RegScanner van Nirsoft, die een krachtige full text search, dat wegblaast van de bloedeloze RegEdit's vinden dialoogvenster heeft.

Open Van klembord

Als u weet dat het volledige pad van de registersleutel, bijvoorbeeld als u leest een van onze vele artikelen over registry hacken, je krijgt een volledige pad te vinden in het register als volgt:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Run

Als u kopieert dat pad naar het klembord en open RegScanner, kunt u de optie "Open Text Klembord In RegEdit" te gebruiken

image

Die opent de register-editor en navigeer direct helemaal naar beneden naar de juiste sleutel:

Merk op dat als u werkt op Vista je nodig hebt om RegScanner te openen als beheerder voor dit te laten werken.

Maak een snelkoppeling of sneltoets om een ​​registersleutel Open van het Klembord

Dit is misschien een van de meest nuttige snelkoppelingen een register hacker ooit zou kunnen nodig hebben ... U kunt langs een command line argument om RegScanner dat het precies hetzelfde zal doen wat je deed handmatig in de vorige paragraaf. Deze manier kunt u het openen van een registersleutel locatie door simpelweg kopiëren van de sleutel naar het klembord en vervolgens te klikken op de snelkoppeling.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad of ergens anders en kies Nieuw Snelkoppeling.

Voeg de volgende naar de locatie box, gecorrigeerd voor het juiste pad op uw systeem. U kunt de knop Bladeren gebruiken om het bestand te vinden, maar zorg ervoor dat je de / clipregedit parameter plaats na de aanhalingstekens.

"C: PathTo Regscanner.exe" / clipregedit

Als u werkt op Vista, moet u de eigenschappen te openen, en kies de knop Geavanceerd op het tabblad Snelkoppeling en vervolgens vink het vakje aan "Run as administrator"

Nu heb je een snelkoppeling die u kunt dubbelklikken om de registersleutel die u hebt gekopieerd naar het klembord te openen, of u kunt een sneltoets toewijzen aan het in het eigenschappenvenster.

Tip: Als u de snelkoppeling toevoegen aan de Windows Vista werkbalk Snel starten, kunt u gebruik maken van de ingebouwde hotkeys in plaats van dwars het handmatig toewijzen van een.

Volledige tekst zoeken Keys

Als u weet dat de naam van een registervermelding die u wilt wijzigen, kunt u een snelle full-text zoeken naar de naam van de sleutel doen door het openen van het dialoogvenster Zoeken.

Bijvoorbeeld, als je wilde naar de NetworkThrottlingIndex sleutel snel te lokaliseren uit ons artikel over Vista SP1 netwerk throttling, Zou je plak het in de Find vak Tekenreeks, en stel vervolgens Exacte Match in het drop-down:

Nu dat je het resultaat te zien, kan je gewoon dubbelklikken op het om naar de sleutel in RegEdit.

Alle toetsen weer te geven onder een bepaalde sleutel

Als u liever toont alle registersleutels onder een specifieke sleutel, kunt u gebruik maken van de Base Key optie in de zoekopdracht. Het activeren van de doos, moet je het vinkje uit het "Scan de volgende basis toetsen" aan de onderkant.

Plakken in het volledige pad naar de sleutel, en verander de Matching in "Registry item bevat een waarde".

Of je kan kiezen uit een paar van gemeenschappelijke locaties met de drop-down box:

U ziet een overzicht van alle toetsen, en dubbel te klikken op een van hen zal u naar de locatie in Regedit.

Er is zelfs nog meer registry hack goedheid als je een kijkje in het dialoogvenster Zoeken.

Download Regscanner van nirsoft.net

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen