Freitag, 29. Juni 2012

Te ontdoen van de ongelezen Spam Aantal berichten in Gmail en je IMAP-client

Als je een Gmail-gebruiker, heb je waarschijnlijk al gemerkt de vervelende ongelezen bericht meetellen voor de map Spam. Het is nog erger wanneer u een IMAP-client naar uw e-mail toegang, en probeer dan en gebruik een zoektocht map voor ongelezen e-mail ... die geeft je alleen maar spam.

Wat wij zullen doen is gebruik filter mogelijkheden van Gmail om een ​​filter dat automatisch spam markeert berichten als gelezen te creëren, waardoor de ongelezen tellen verschijnen overal.

image

Deze methode zou moeten werken voor zowel Gmail als alle IMAP-client die u gebruikt. (. Opmerking: Dit werkt alleen als u gebruik maakt van de nieuwe Gmail-interface)

Alles markeren als gelezen Spam automatisch

Open Gmail en klik op de link om een ​​nieuw filter te maken. In de "Heeft de woorden" vak "in: spam" (zonder de aanhalingstekens) zoals je kunt zien in de afbeelding hieronder. U kunt gebruik maken van de Test knop Zoeken om zeker te zijn laat zien spam e-mails.

Klik nu op de Next Step-knop, en negeer de foutmelding die je krijgt. Schakel het selectievakje voor "Markeren als gelezen ', en klik vervolgens op de knop Filter. Merk op dat je kon alle spam gebruik van deze zelfde auto-filter te verwijderen, hoewel ik niet aanbevelen dat.

Op dit moment worden alle binnenkomende spam automatisch worden gemarkeerd als gelezen. (Je zou willen duidelijk uit de huidige spam, natuurlijk)

Het beste deel is dat je niet meer om ofwel te gaan met de ongelezen tellen in je IMAP-client:

Ik begrijp niet waarom sommige van deze spam is niet alleen automatisch verwijderd.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen