Montag, 25. Juni 2012

Daemon Tools Lite Voor CD / DVD ROM emulatie

CD / DVD ROM emulatie is een goede zaak, vooral als je slechts een optisch ROM drive. Het andere voordeel van een virtuele ROM drive is de mogelijkheid om programma's op uw lokale harde schijf die minder veranderen in en uit schijven en de programma's die eigenlijk lijken om sneller te lopen betekent.

Voor CD / DVD drive emulatie Ik ben een grote fan van Daemon Tools. U kunt maximaal vier virtuele ROM-drives naar diverse applicaties, muziek of films uit te voeren. Er zijn ook verschillende 3e Party addons voor Daemon Tools ook. Ik heb niet geprobeerd een van de toepassingen van derden, maar je zou kunnen vinden een aantal van hen nuttig zijn. Als u een ervaring met hen laat het ons weten!

Bij de eerste installatie van Daemon Tools Lite ervoor zorgen dat u voorkomen dat de installatie van elke vorm van Crap-Ware dat uw homepage veranderen of geeft je een soort van nutteloze werkbalk.

1

Na het maken van Zorg ervoor dat vinkje de juiste vakken boven je nodig hebt om ervoor te zorgen en verwijder het vinkje het volgende vak, zodat uw homepage wordt niet gekaapt.

Na de installatie (die een reboot nodig) heb je de Daemon Tool-pictogram op de taakbalk. We kunnen verschillende opties wijzigen door rechts te klikken op een reeks van menu's te krijgen. Onder Emulatie Ik kies alle opties op. Ga naar Mount image naar een ISO-image die u wilt uitvoeren laden.

Na het instellen van hoeveel virtuele drives je wilt (maximum is 4) en het laden van een ISO-image ziet u het station met het programma geladen in "My Computer". In dit voorbeeld is de virtuele station is G: en ik geladen een Star Trek game.

Download Daemon Tools 4.12.3:

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen