Donnerstag, 21. Juni 2012

Vastleggen en delen Afbeeldingen en video's de Easy Way

Hoe vaak heb je wilde een screenshot delen met iemand ... zodat u uw screenshot gemaakt met behulp van een tool, dan uploaden naar een image hosting site, en vervolgens 5 minuten later je eindelijk de link te sturen naar hen. Wat als er een manier was om dat allemaal te doen in vijf muisklikken in slechts een paar seconden?

Ons probleem is opgelost door een gratis service met de naam Jing, dat is ontworpen om uiterst makkelijk te gebruiken ... en het is kosteloos zijn, althans voor nu. Niet alleen dat, maar ze geven u gratis (maar beperkt) account op Screencast.com, waar u kunt uw foto's en video's, en de toegang tot deze online. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van FTP voor uw eigen server, of uploaden van de foto's naar Flickr plaats.

Met behulp van Jing

U kunt beginnen met een te nemen van de desktop widget, het pictogram, of een sneltoets ... gewoon tekenen een kader rond de selectie, klikt u vervolgens op Afbeelding of video.

Als u klikt op Image, nu kun je simpelweg op de Stuur naar Screencast (URL) te drukken ...

En nu de URL naar de screenshot is op het klembord:

http://goo.gl/96nQw

Als je het bijhouden ... dat is slechts 5 klikken en je hebt een link op het klembord die je kunt nu plakken in een gesprek of e-mail.

Insluiten knop geeft je code insluiten in plaats van alleen maar de URL:

Of je kan het beeld zelf, zelfs kopiëren naar het klembord, of opslaan in een bestand:

U kunt overschakelen van het gebruik van Screencast.com om ofwel Flickr, FTP, of een bestand.

Het vastleggen van beelden heeft extra tools, zoals pijlen, tekst en markers:

U kunt ook een kijkje nemen op de screenshots en video's die u hebt genomen met het hulpprogramma:

De video-opname is al even indrukwekkend, zij het met de vrij beperkte screencast.com-account kan ik niet over een groot monster of anders zal ik al snel opraken van de bandbreedte, gezien het aantal abonnees en alle.

Aanpassen Jing

Het eerste wat ik deed na het installeren van Jing was erachter te komen hoe het uitschakelen van de irritante desktop widget:

Open de voorkeuren (die vreemd genoeg is de naam "More"), en u kunt het vakje voor "Show Launcher" Haal het vinkje weg om onmiddellijk te verwijderen.

U kunt er ook voor kiezen om uw foto's sturen naar Flickr:

of FTP ... Nadat u in uw server informatie kunt u de Share-link aan te passen, waardoor [bestandsnaam], waar u de automatisch gegenereerde bestandsnaam willen gaan. Dat is de link die worden gekopieerd naar het klembord.

Je zou kunnen aanpassen van de afbeelding embed code als je wilde deze tool gebruiken om beelden te uploaden naar uw blog. Gewoon in iets als dit:

Op deze manier kunt u kiezen of de url of de embed code bij het uploaden van screenshots, bespaart u tijd.

Toegang tot uw afbeeldingen online

Als u ervoor kiest om het gebruik Screencast.com account, kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u gebruikt bij het opzetten van Jing, en zie alle items van overal:

Volgens de Jing FAQ-pagina vindt u 200 MB opslagruimte en 1 GB van de overdracht krijgen met uw account voor gratis (voorlopig), en u kunt dat verdere upgrade als je wilt.

Natuurlijk moet je niet hoeft te Screencast.com te gebruiken, kunt u gebruik maken van uw eigen server (FTP), of Flickr.

Download Jing uit jingproject.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen