Samstag, 30. Juni 2012

Revisited: Online Music Factory

"Revisited" zal terug te kijken naar de Mysticgeek Archief en opnieuw een artikel. We kunnen een kijkje nemen op de oorspronkelijke en voeg meer informatie, kijk voor updates, en kijken of er misschien nieuwe en / of betere oplossingen. Dus, als u een aanvullende of nieuwe informatie, vragen of opmerkingen aan toe te voegen kunt u doen! We hebben zeker naar uit te kijken feedback.

Te trappen het af ik dacht dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Original:

Online Music Factory

Ik toevallig Stumble Upon deze coole online muziek applicatie vandaag. JamStudio.com is een erg cool site waar je kunt mixen audio-loops en niet de behoefte om te weten hoe te lezen of schrijven muziek. Ik heb al verspild een paar uur op deze site. Als je een muziek-fan heb je een geweldige tijd met dit. JamStudio kunt u besparen je muziek-projecten en zelfs bevat code om een ​​speler op uw MySpace page.

Kies de toets die u de song wilt spelen inch Als u niet weet hoe akkoorden klinken geen zorgen te maken, kun je experimenteren alles wat je wilt!

1

Dit is de master-bibliotheek met verschillende instrumenten, die gitaar, bas, drums, piano, elektrische piano, organen, etc. bevatten

**Update**

Deze site is sindsdien een aantal updates, zowel cosmetisch en functioneel met de toevoeging van meer eersteklas geluid bibliotheken en akkoord variaties. Dit is het gedeelte waar je regelen uw song of "score".

Het bovenstaande wordt bereikt door het selecteren van de akkoorden in een specifieke sleutel. De mixer gedeelte is waar je kunt kiezen voor het type van de instrumenten die zullen spelen en begeleiden de melodie. Nogmaals, heb je niet nodig om een ​​muzikaal genie theorie voor het regelen van een song ... gewoon proberen verschillende akkoordenschema's en het tempo's en zie wat er gebeurt!

Ik heb eigenlijk zetten een korte 4 akkoordenschema in de openbare map die u kunt luister naar hier. Als u een account kunt u verder gaan en te manipuleren het lied met de verschillende lussen ook. Zodra u nieuwe liedjes die je kunt ze e-mail naar je vrienden. Als je betaalt $ 10/maand krijg je eersteklas geluid bibliotheken en de mogelijkheid om mix neer van al uw nummers naar MP3's. Dan kunt u uw gemaakt loops om programma's als Acid, Sonar, Cakewalk, Audacity, enz. .. om uw ultieme nummers te maken!

Weer uit te checken snel een lus die ik heb gemaakt klikt u op de bovenstaande afbeelding en veel plezier! Een basis lidmaatschap is gratis!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen