Mittwoch, 13. Juni 2012

Stupid Geek Trucs: Selecteer meerdere vensters op de taakbalk

Als je net als ik, hebt u waarschijnlijk tientallen ramen open op een bepaald punt, dus als je wilt tegel slechts een paar vensters heb je om alles te minimaliseren en vervolgens twee van de ramen zien, en dan tegel hen ... dus hoe kunnen we gewoon snel bij elkaar te selecteren twee taakbalkknoppen?

Er is een simpele truc die is ingebouwd in Windows voor altijd ... houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u de taakbalk knoppen en je kunt meer dan een tegelijk selecteren. Het voordeel is dat je niet hoeft te alle andere vensters te minimaliseren, om tegel hen (of te sluiten)

Stom Geek Trick Illustrated

Houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op een knop op de taakbalk, en dan terwijl Houd de Ctrl-toets ingedrukt, klik op een andere knop op de taakbalk. U zult merken dat ze allebei geselecteerd. (Merk op dat je weer kunt klikken op een knop om het te deselecteren.)

taskbar3

Nu ze allebei geselecteerd, kunt u met de rechtermuisknop klikt op een van de knoppen en kies cascade, stapelen of tonen de vensters naast elkaar.

Ik vind trapsgewijze of stapelen erg nuttig, maar side-by-side is iets wat ik heel vaak gebruik.

Dit kan erg handig zijn als u probeert te kijken naar twee vensters tegelijk, vooral als je hebt een ton van de ramen open, maar wil alleen maar tegel twee van hen.

Opmerking: Dit zou moeten werken in Windows XP, hoewel de screenshots zijn van Vista.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen