Samstag, 9. Juni 2012

RSS Owl

RSSOwl is een multi-platform open-source RSS Reader. Het algemene gevoel en de navigatie is net als een web browser. De RSSOwl user interface is zeer aanpasbaar. U zult merken dat er zijn een heleboel feeds die reeds standaard ingevoerd waarbij vele categorieën omvat. Selecteer feeds openen als HTML in RSSOwl. Net als bij een browser kunt u bladwijzer die u favorieten ook. Om eerlijk te zijn ik net begonnen met het gebruik van deze applicatie een dag geleden en tot nu toe ben erg onder de indruk! Als een van jullie ervaren gebruikers RSSOwl aarzel dan niet om commentaar.

a

RSSOwl heeft een zeer goede zoekfunctie ook. In feite kunt u zoeken naar podcasts en ze downloaden naar uw harde schijf. Ik heb nog geen manier gevonden om auto update favoriete podcasts ... wordt open source hopelijk is dit een functie moet worden toegevoegd.

Wilt u meer dan alleen iGoogle of willen niet een aparte sessie te openen artikelen te lezen dan kan ik sterk aanbevelen RSSOwl. Dit is een mooie tool voor het RSS-junkie. RSSOwl is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac.

Download RSSOwl

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen