Montag, 11. Juni 2012

Push The Button Freak'n!

Ben je ziek en moe van Windows proberen om je te redden van jezelf door je vraagt ​​veel te vaak "Ben je zeker dat je om dat te doen?" Ik denk dat dit een van de meer prominente ergernissen van een Windows-besturingssysteem. Gelukkig, er is een kleine utility die er zijn die het mogelijk maakt de dialoogvensters automatisch worden gesloten. Ik gebruik dit programma voor meerdere jaren en dacht dat ik moet schrijven over voor het geval u niet bekend bent.

PTFB (Push The Button Freak'n) uit Technologie Lighthouse is een kleine applicatie die je kunt trainen om automatisch op "OK" of "Ja" hit in die vervelende dialoogvensters. Met behulp van het hulpprogramma is erg voor de hand. Gewoon start de applicatie en sleep de selectie gereedschap over de bevestiging knop in het dialoogvenster dat je wilt hebben beantwoord. Voeg zo veel als je dan nodig hebt op de Start-knop Watching.

1

PTFB zal op de achtergrond te kijken voor de geselecteerde dialoogvensters te sluiten. Afhankelijk van je voorkeuren die u kunt ook de hoeveelheid tijd die PTFB wacht tot het sluit het dialoogvenster. Er is ook een PRO versie die heeft meer functies, zoals een macro-recorder en meer flexibele planning.

Download PTFB

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen