Mittwoch, 13. Juni 2012

Draai Vista Home Premium Into Ultimate - (Deel 1) Disk Imaging

Een van de features in Vista Ultimate is Complete PC Back-up en terugzetten. Dit zorgt voor een eenvoudiger systeem back-ups van uw harde schijf, in wezen het maken van een kloon of een beeld van de huidige stand van de harde schijf. Deze functie is beschikbaar in Business, Enterprise en Ultimate versies van Vista.

Complete PC Back-up en terugzetten mag niet worden verward met Automatische back-up die alleen back-up van bestanden en instellingen. Automatische back-up is beschikbaar op alle versies van Vista met uitzondering van de Home Basic.

Vandaag zullen we kijken naar een optie om een ​​image van een harde schijf te maken met Vista Home Premium met behulp van het gratis programma DriveImage XML. ** Deze Screenshots zijn genomen op een XP-machine ... de applicatie werkt hetzelfde voor zowel Vista als XP **

DriveImage XML kunt u een back-up van bestanden en complete disk-images in een XML-bestand dat u kunt gebruiken om de kopie later te herstellen.

1

De applicatie is zeer eenvoudig te gebruiken. Volg gewoon de stappen met de Drive Backup Wizard.

Het is net zo eenvoudig als het vinden van de schijf die u wilt back-uppen en te beslissen waar u back-up van de XML-beeld. DriveImage XML kunt u zelfs een back-up van de schijf, terwijl u nog steeds gebruikt.

Voortgang van de back-up wordt getoond per sector.

Extra functies zijn onder schijf naar schijf back-up en u kunt gebruik maken van Taakplanner om het proces te automatiseren. Back-up naar een netwerk drive is ook beschikbaar. DriveImage XML is gratis en is een prachtige disk imaging-oplossing toe te voegen aan Vista Home Premium. Deze toepassing werkt ook met Windows XP.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen