Samstag, 9. Juni 2012

Speed ​​Up Network File kopiëren tijdens het spelen van audio in Windows Vista SP1

Windows Vista beperkt het netwerkverkeer tot 10 pakketjes per milliseconde, terwijl het afspelen van multimedia om te voorkomen dat het overslaan. Helaas is dit zorgt ervoor dat snelheid van het netwerk te zielig op een gigabit netwerk, met name tijdens bestand kopieert over het netwerk.

Service Pack 1 bevat een nieuwe registry tweak die kunnen worden gebruikt om de throttling procentuele verandering, zodat u kunt op zijn minst gedeeltelijk dit probleem te verhelpen, maar je moet voorzichtig zijn om het uit te testen, omdat je niet wilt dat uw audio van beide over te slaan.

Opmerking: Deze instelling is pas echt handig als je op een gigabit-netwerk - de standaard waarden moeten fijn zijn voor een draadloos netwerk.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Multimedia Systemprofile

image

U ziet een waarde aan de rechterkant de naam NetworkThrottlingIndex, die kan worden veranderd om iets 1 tot 70 (decimaal). Ik zou aanraden het testen van verschillende waarden om te zien wat voor u werkt. Merk op dat je nodig hebt om opnieuw op te starten na het maken van deze verandering.

The Anandtech website heeft meer informatie en test notities voor deze hack... Let op het verschil in de grafiek hieronder (van hun site), de bovenste grafiek is voor het register hack, en de onderkant is na.

Voor meer informatie kunt u ook lezen Microsoft KB-artikel over het onderwerp.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen