Samstag, 16. Juni 2012

Waarom wordt mijn Windows Vista Verkenner Verzenden naar Menu Hang of Open langzaam?

Heb je ooit gemerkt dat het Verzenden Naar context menu kan worden belachelijk traag soms open? U met de rechtermuisknop op een bestand en kiest u Verzenden naar, en dan moeten wachten tot ongeveer 30 seconden voor explorer weer te reageren. Vervelend! dus hoe kunnen we het maken?

Het probleem is bijna altijd veroorzaakt omdat Windows automatisch plaatst items voor elke verwijderbare schijf in het menu Verzenden naar, maar kan ook worden veroorzaakt door het hebben van een overmatige hoeveelheid ongebruikte items in de lijst. We zullen ook bekijken hoe zich te ontdoen van beide.

Pas de Verzenden naar map

Overmatige items in uw Send To map kan vertragen dingen naar beneden, dus we willen trimmen tot slechts wat we nodig hebben. Open Explorer en typ het volgende in het adres / locatie bar:

shell:sendto

Zie je de inhoud van de Send To map, waar je alles wat niet moet er zijn of die u niet gebruikt te verwijderen.

image

Maar je zult merken dat je Send To map nog steeds snelkoppelingen naar elk van de verwisselbare schijven:

Voor het verwijderen van deze, moeten we een registry hack te gebruiken.

Verberg Drive Letters Met Registry Hack

U kunt de drive letters in het menu te sturen met een snelle registry hack. Als u nog wilt gebruiken voor het verzenden van een bepaalde stationsletter, kunt u handmatig een snelkoppeling maken naar het als uitgelegd verder naar beneden.

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel (het creëren als het niet bestaat)

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Maak een nieuwe 32-bits DWORD-waarde aan de rechterkant met de volgende waarden:

  • Naam: NoDrivesInSendToMenu
  • Waarde: 1

Je moet afmelden en voor de instelling van kracht terug te nemen, maar je moet niet rijden letters te zien in de meer menu Verzenden naar:

Voor het uitschakelen van de hack en terug naar standaard te gaan, verwijder de sleutel en logout opnieuw.

Download Registry Hack

Gewoon het bestand uitpakken en dubbelklik op DisableSendToDrives.reg om de informatie in te voeren in het register. Je moet afmelden en voor de instelling terug te voeren. Er is ook een opgenomen EnableSendToDrives.reg om weer dingen normaal.

Download DisableSendToDrives registry hack

Verwijder de CD Burning Item

Als u een toegang tot bestanden te versturen naar een schijf met behulp van de ingebouwde cd / dvd brandende voorwerpen, dan kunt u ook verwijderen dat het gebruik van dit register tweak:

Schakel Windows Vista Built-in CD / DVD branden Features

Handmatig Drive Snelkoppelingen

Als je nog wilt het SendTo menu te gebruiken voor een bepaald station, kunt u handmatig een snelkoppeling maken. Type shell:sendto in de adresbalk, en sleep het station in het venster om een ​​snelkoppeling te maken.

Je kan ook snelkoppelingen naar bepaalde mappen en ... Vergeet niet om rechts-klik slepen mappen om snelkoppelingen te maken in plaats van het verplaatsen van de werkelijke directory.

Opmerking: U kunt ook Voeg Move To / Copy To aan de Context Menu als een alternatieve methode.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen