Montag, 18. Juni 2012

SlickRun Voor Power Window's Gebruikers

Een ding dat we u graag zien op How-To Geek is manieren om uw computerervaring te vereenvoudigen. The Geek heeft een aantal tips over het steeds een Toetsenbord Ninja voor het navigeren uw besturingssysteem. Vandaag vond ik een handige applicatie die zeker zou moeten versnellen van de computer ervaring voor Power Users. SlickRun! Hoewel het in het zelfde idee rijk van een Sneltoets Programma, Het is iets heel anders.

Als je altijd met de Run Line en ziek worden van het navigeren door het menu Start om toegang te krijgen, SlickRun is een leuke drijvende command line applicatie altijd bij de hand op uw bureaublad.

1SlickRun neemt zeer weinig onroerend goed op uw bureaublad!

Typ gewoon in de opdracht die u wilt uitvoeren als je zou in de Window's Run Line en druk op enter. Klik met de rechtermuisknop in de tekst gebied om de SlickRun menu te vinden. Let op de standaard MagicWords. Deze commando's zal lanceren webpagina's, Windows-toepassingen, en zoekvakken.

Als de standaard MagicWords niet toereikend zijn kunt u ook uw eigen! Vul de verplichte velden in en op te slaan. U krijgt een bericht als de opdracht succesvol is of niet.

Een andere leuke feature is JOT waarmee u notities bij te houden en en sleep de tekst neerzetten vanuit andere toepassingen en het internet. U kunt zoeken nota's van JOT en elk item is voorzien van een tijdstempel.

Download SlickRun Van Bayden Systems.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen