Dienstag, 19. Juni 2012

Hoe de toegang tot uw Administrator-account Regain in Windows Vista met behulp van Systeemherstel

Dit is een gast post door Aseem Kishore, een technologie die liefhebber en lood blogger voor Online-Tech-Tips.

Waarschijnlijk een van de meest frustrerende dingen die kunnen aan u gebeuren in Windows is het niet kunnen inloggen op uw account omdat u veranderd het wachtwoord en vervolgens vergeten of omdat u per ongeluk verwijderd van de account. Als u niet weet wat het wachtwoord voor een andere Administrator-account, heb je een groot probleem!

De meeste mensen onmiddellijk beginnen zoeken naar een manier om de Administrator-account wachtwoord in met een aantal gratis tools of hacks uit forums kraken. Echter, het is bijna onmogelijk te kraken van een wachtwoord op Windows Vista met het hoge niveau van encryptie.

Toch is er een manier om terug te keren op een rekening zonder het wachtwoord te kraken. Het is met behulp van de functie Systeemherstel van Windows.

BELANGRIJKE OPMERKING: Dit werkt alleen in de gevallen waarin u uw wachtwoord veranderd naar iets nieuws en dan het vergeten of verwijderd een gebruikersaccount per ongeluk. Om dit te laten werken, moet er een System Restore punt waarop een aanmelding was succesvol voor het probleem rekening. Ook dit is geen probleem als je in een domein-omgeving, omdat de domeinbeheerder kan altijd uw wachtwoord resetten.

Eerste Stap - Boot aan de Windows Vista-dvd

Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat u uw Windows Vista-dvd of een reparatie van de disc. Plaats de schijf en start de computer opnieuw. Toen hem werd gevraagd naar "Druk op een toets om te booten vanaf CD of DVD", ga je gang en druk op een toets te drukken.

image

Klik op Volgende totdat je naar het scherm dat de optie "Repair uw computer" heeft, selecteer het besturingssysteem dat u wilt herstellen en klik op Volgende.

Opmerking: Voordat het bereiken van dit scherm, je kan hebben om voorkeuren voor de taal te installeren, tijd en valuta-indeling, en het toetsenbord of invoermethode.

In de System Recovery dialoogvenster Opties, kies dan Systeemherstel uit de lijst en klik op Volgende.

Nu moet je kiezen het systeem te herstellen in de lijst. U wilt een herstelpunt dat de computer zal terugkeren naar een staat waar de aanmelding geslaagd is, en dat was met het oude wachtwoord te kiezen.

Klik op Volgende om de schijven te bevestigen, vervolgens op Voltooien om het herstelpunt te bevestigen en uiteindelijk Ja in het waarschuwingsvenster wordt om te beginnen met het herstellen.

Belangrijke opmerking: Nadat u de functie Systeemherstel, dan moet je alle programma's of updates die op het systeem gedaan na dat herstelpunt opnieuw te installeren. U verliest geen persoonlijke documenten, maar je kan hebben om programma's opnieuw installeren. Bovendien moet u wellicht een aantal persoonlijke instellingen opnieuw in te stellen.

Wanneer het herstelproces is voltooid, klikt u op Opnieuw opstarten om de computer opnieuw op te starten. Klik op Sluiten om te bevestigen dat het herstel succesvol was.

U kunt nu proberen in te loggen met behulp van de oudere wachtwoord (in het geval waar had je een wachtwoord op een account vervolgens opnieuw in te stellen en vergat het) of via het normale wachtwoord (in het geval waar de rekening werd per ongeluk verwijderd).

Als u alleen maar uw wachtwoord vergeten bent, dan is deze methode niet werkt en er zijn een aantal mogelijke methoden die u zou kunnen proberen om je Administrator-wachtwoord te resetten, maar het is moeilijk en kostbaar. All the best!

Noot van de redactie: Online-Tech-Tips is een geweldige site die een breed scala van onderwerpen, en het is de moeite waard om een ​​abonnement op.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen