Mittwoch, 13. Juni 2012

Stupid Geek Trucs: Snel Berichten zoeken zonder te zoeken in Outlook

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, Een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Na het bekijken van de project manager aan het werk bladeren pijnlijk en 10.000 berichten in haar inbox proberen om een ​​van rechts afzender te vinden, drong het tot me dat veel mensen niet beseffen hoe gemakkelijk je kunt het toetsenbord gebruiken om een ​​bericht te vinden in een gesorteerde lijst.

Bijna elke lijst-besturingselement in Windows laat je typt u de eerste paar letters in om de selectie richten zich op het item dat overeenkomt met de huidige gesorteerde kolom. Het is niet echt een nieuwe techniek, maar gezien de ervaring van vandaag voelde ik dat het de moeite waard was te delen.

Bijvoorbeeld, in Outlook kun je sorteren op de "From" header door erop te klikken ...

image

En nu kun je beginnen met het typen van de eerste paar letters van een naam, bijvoorbeeld wilde ik berichten van Amazon.com vinden, dus ik getypt in de eerste drie letters al snel: een, m, a. ..

Je zult zien dat de selectie ging naar Amazon.com. Uiteraard is dit een gekunstelde voorbeeld, maar u kunt de waarde te zien in het gebruik van deze techniek.

Opmerking: Dit zal ook werken voor andere kolommen zoals Onderwerp, of iets dat kan worden gesorteerd op alfabetische volgorde.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen