Montag, 25. Juni 2012

Het bouwen van een nieuwe computer - Deel 2: Putting het samen

Dus je hebt uitgekozen en gekocht van de hardware voor uw nieuwe computer, en je hebt al voltooid de moeilijkste stap: Wachten op de onderdelen te komen in de mail. De volgende stap zet alle stukken bij elkaar, die we hier zullen dekken.

Opmerking: Dit is bedoeld om een ​​overzicht naar de basis uit te leggen ... elke configuratie zal iets anders, en je moet altijd de handleidingen aandachtig. Als je het gemist deel 1 van de serie, hebben we bedekt het uitkiezen van de hardware.

Aanbrengen van de Computer Samen

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier, vrije tijd, geduld, enkele kabelbinders of elektrische tape, en misschien een anti-statische band.

Het eerste ding om te doen is beginnen voorzichtig verwijderen van de verpakking van alles en genieten van de geek moment ... Wees zeer voorzichtig bij het uitpakken van de processor, en niet laten vallen op de grond, zoals ik deed.

image

Meestal zet ik de processor op het bord voordat de raad van bestuur in de koffer, waardoor het een beetje makkelijker. Open de vergrendelingen van de processor socket ...

... En zorg ervoor dat het kleine stukje plastic dat de pennen beschermt, uiteraard te verwijderen. Merk op dat deze instructies zijn voor een Intel-processor, en kan enigszins variëren, voor AMD.

Nu heel voorzichtig Plaats de processor, en zorg ervoor dat de juiste lijn met de inkepingen. Zorgvuldig sluit het luik als u klaar bent. Je moet wachten tot de ventilator bevestigen totdat het moederbord is stevig op zijn plaats.

Uw moederbord moet komen met een metalen cover voor de achterkant, waar de havens zal gaan. U moet leggen dat er in voordat u het moederbord steken in de behuizing.

Let op: Voordat u in het moederbord, zorg ervoor dat de zaak de juiste 'pinnen' in de plaats heeft voor het moederbord om op te staan. Sommige gevallen hebben de pennen ingebouwde, maar je zou kunnen hebben om een ​​paar toe te voegen. Controleer uw handleiding.

Nu kunt u het moederbord voorzichtig gezet met de processor in de zaak, passend bij de gaten met de haringen.

Zorg ervoor dat het moederbord lijn komt goed met de gaten in de haven gat ... je zou eindigen met een aantal van de metalen lipjes aan de binnenkant bocht als ze gebogen tijdens de verzending. De sleutel is dat alle poorten moet vrij zijn ... er absoluut zeker voor schroeven in het moederbord!

Nu kun je eindelijk schroef in het moederbord. De meeste moederborden hebben 9 schroeven, maar dat kan variëren. Het belangrijkste is dat u de schroeven worden de ingebruikneming van de pinnen, zodat het moederbord zit iets boven het geval is ... en niet vast deze schroeven te strak ... net stevig genoeg dat de raad niet zal verhuizen.

Volgende u nodig hebt om te beginnen met het aansluiten van een aantal kabels ... de meeste moederborden hebben een 4-pins power kabel die moet worden aangesloten in de buurt van de processor. Het is belangrijk om deze kabel in de eerste plug voor het toevoegen van de processor ventilator, anders is het vaak erg moeilijk te bereiken.

Tip: Bij het samenstellen van een computer, moet je vooruit denken ... als u verbinding maakt met een kabel of toe te voegen in een nieuw stuk, gaat het om je te blokkeren van de invoering van de volgende?

Nu kunt u de processor ventilator, zorgvuldig matching de gaten en ervoor te zorgen dat je genoeg speling in de kabel aan stekker in het stopcontact. Merk op hoe moeilijk het zou zijn geweest om de stekker in het 4-pins power kabel met de ventilator in de weg!

Tip: Het zou verstandig zijn om enig nut koelpasta tussen de CPU en de ventilator, aangezien het helpt om de temperatuur naar beneden. Het is vrij simpel, volg de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking. Het is technisch niet nodig, echter.

Zorg ervoor dat de vier schroeven, zodat ze correct worden geplaatst volgens de handleiding aan te passen. Als u gebruik maakt van een voorraad koeler, het grootste deel van de groef moet worden gewezen naar binnen.

Zodra u de ventilator op zijn plaats, moet je naar beneden drukken op elk van de vier bouten in een diagonaal patroon. Bijvoorbeeld, zou ik duw de linker bovenhoek een op deze foto eerste, omdat het vol in de hoek. Dan zou ik duw de een op de onderste vlak naast, en dan de andere twee. (Dit is meestal de moeilijkste stap in het hele bouwproces. Al het andere is eenvoudig vanaf hier)

Volgende u wilt het moederbord draden verbinden met de draden die uit het geval voor de power en reset knoppen. Deze zal compleet anders worden op basis van uw moederbord, dus je moet de handleiding te controleren. Mijn moederbord kwam met een plastic stuk dat maakte het heel gemakkelijk om ze match up ...

Dit was dan gemakkelijk aangesloten op het moederbord (in de onderste rechts op deze foto). U moet ook uw audio, USB, en alle andere kabels uit het geval op dit punt, inclusief de belangrijkste moederbord power connectors aan te sluiten. (Controleer uw handleiding)

Nu komen we ergens ... schuif het DVD-station op zijn plaats ...

En zorg ervoor dat aan te passen aan het front paneel op zijn plaats, zodat het past goed voor het toevoegen van de vier schroeven aan de zijkant (het is vrij eenvoudig). Zorg ervoor dat u stevig vast die ... vergeet niet dat het DVD-station is een bewegend onderdeel en u niet wilt rammelen.

Nu kunt u de harde schijf naar de zaak. Ik wil de mijne zetten, zodat de ventilator is het tekenen van lucht over de harde schijf. Waarschijnlijk wilt u de SATA-kabels aan te sluiten voordat u het in plaats. Zorg ervoor dat u veilig schroef in de vier schroeven, omdat je harde schijf kan een heleboel ratelende geluiden maken als je het niet.

Op dit moment moet je de meeste van de grote stukken op zijn plaats ... maar uw kabels zijn waarschijnlijk bungelen allemaal voorbij. Je moet in staat zijn om een ​​deel van de bijgeleverde kabelbinders of een elektrische tape te gebruiken om netjes binden de kabels omhoog zodat ze niet bungelen.

Iets meer als dit ... hoewel ik geef toe ik heb niet het beste werk van het maken van deze mooie uitstraling. Het punt is om ervoor te zorgen dat de kabels niet zijn opknoping rond en het raken van de fans als u de machine. Waardoor ze er 'mooie' is aan jou. =)

Ik weet zeker dat u waarschijnlijk dacht dat ik vergat over het toevoegen van het RAM-geheugen ... goed heb ik niet. Ik heb ontdekt dat op veel gevallen het toevoegen van de ram eerste zal je blokkeren van de mogelijkheid om de harde schijf plaatst, dus ik wacht toe te voegen totdat we zijn bijna klaar.

De eerste, raadpleeg dan uw handleiding om erachter te komen welke geheugenslot die u moet gebruiken. Zorg er vervolgens voor dat de bevestigingsmiddelen aan beide zijden zijn naar buiten geduwd, zoals hieronder te zien:

U zult merken dat de inkeping in het geheugen geeft aan dat je alleen kan zetten bij het aangaan van een richting. Line up de inkepingen, en gewoon naar beneden druk op de memory stick, en de sluitingen moeten magische wijze op zijn plaats klikken als volgt:

Nu kunt u in uw videokaart en andere add-on kaarten. Zorg ervoor dat je knock het afdekplaatje van de achterkant eerst, en schroef deze op zijn plaats veilig. Vergeet niet dat je dingen aansluiten op de rug, dus neem een ​​kijkje om te controleren of je rij ze tot het gemakkelijk maken om later sluit de kabels aan.

Checklist Voor het afsluiten van de computer

Voordat u naar de moeite van zetten de zaak weer in elkaar, moet u controleren door middel van deze lijst om te controleren of je alles. (Merk op dat afhankelijk van de configuratie die u nodig heeft om aan te sluiten in extra items ... Vergeet niet om de handleiding te lezen)

  1. Hebt u de stekker in het stopcontact kabels op het moederbord? Er is meestal een 24-pins connector en een 4-pins een.
  2. Hebt u toevoegt de CPU met de ventilator ... en heeft u de stekker in de ventilator voedingskabel?
  3. Heeft u veilig de stekker in het geheugen (RAM)?
  4. Hebt u de stekker in stroomkabels aan elk van de schijven (harde schijf en DVD). Hoe zit het met de SATA-kabels?
  5. Heb je nog tot vier schroeven zetten in elk van de harde schijven of dvd-stations?
  6. Heb je nog te schroeven in het moederbord?
  7. Hebt u de stekker in alle draden die uit de zaak in het moederbord?
  8. Zijn er kabels bengelen, dat zou kunnen komen te zitten in een fan?

Nu kunt u de panelen terug op de zijkant van de behuizing ...

En je bent klaar! Dat was wel leuk, toch?

Steek de stekker in een monitor en zet uw nieuwe machine aan, en hopelijk zal het direct aan de slag als de mijne deed ... succes!

Als het niet inschakelen of opnieuw omhoog

Als de computer niet wordt ingeschakeld of op het werk meteen, geen paniek ... het probleem is waarschijnlijk dat er iets niet correct is aangesloten. Ga terug door en controleer dat elke kabel precies is aangesloten zoals de handleiding zegt dat het zou moeten zijn.

Ik heb een pagina toegevoegd aan de How-To Geek Wiki op dit onderwerp betrekking hebben op:
Problemen oplossen bij het bouwen van uw eigen PC

Voor degenen onder u die de rest van de serie gemist, hier ga je:

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen