Samstag, 16. Juni 2012

Mijn Vista Aero Glass Turned zichzelf uit, Hoe kom ik er weer in staat te stellen?

Een lezer schreef in gisteren af ​​te vragen waarom zij niet langer de 'mooie' glazen ramen had, en hoe je ze terug te krijgen. Het viel mij op dat er misschien andere mensen zijn met hetzelfde probleem, dus ik ben het schrijven van de (redelijk eenvoudige) instructies voor de anderen die dezelfde vraag zou kunnen hebben.

Why Does Aero uitschakelen?

Als uw desktop is plotseling geflitst en daarna teruggekeerd naar Vista Basic, is het waarschijnlijk omdat een van de volgende redenen:

  • U werkt met een applicatie die niet compatibel is met Aero, of de compatibiliteit opties zijn ingesteld op uit te schakelen Aero voor een applicatie.
  • Je hebt geopend te veel programma's en start de computer uit het geheugen.
  • Je bent veranderd het "Performance Options" naar "Adjust voor de beste prestaties" onder de Geavanceerd systeem eigenschappen, die desktop compositie uitgeschakeld.
  • Je hebt uitgeschakeld de Desktop Window Manager service.
  • Uw videokaart kan niet overweg met de resolutie.

Wanneer Windows Vista detecteert dat uw computer is te langzaam lopen voor Aero, zal het automatisch uitschakelen. Normaal gesproken als je eenmaal buiten sluiten van enkele toepassingen gaat alles weer normaal, maar soms krijg je 'vast' te zitten met de Vista Basic thema, en moeten in gaan en weer inschakelen.

Re-Enable Aero Theme

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Aanpassen, en klik op de link voor "Window Kleur en vormgeving"

image

Zorg ervoor dat Windows Aero is geselecteerd in de lijst en druk op de knop Toepassen.

Dit moet opnieuw inschakelen Aero:

Als dat niet mogelijk Aero, type sysdm.cpl in het start menu search / run box, kies het tabblad Geavanceerd en vervolgens op de knop Instellingen onder Prestaties:

Zorg ervoor dat ten minste "Enable desktop compositie" en "Enable transparant glas" zijn geselecteerd (Of gewoon kiezen voor Beste Vormgeving), en ga dan terug in de desktop eigenschappen en opnieuw kiezen voor de Windows Aero thema (hoewel je eigenlijk niet hoeft te doen dit stap)

Als dat nog niet werkt, out afsluiten van alle geopende toepassingen, en controleer of de Desktop Window Manager service wordt uitgevoerd in diensten onder Configuratiescherm:

Op dit punt, moet u hopelijk in staat zijn om opnieuw in te schakelen Aero. Zo niet, dan druppel een bericht op ons forum =)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen