Montag, 25. Juni 2012

Make New mappen in uw Vista User Directory Gebruik Matching Groenachtig Pictogrammen

Heb je ooit gemerkt dat er nieuwe mappen die in je maakt van je home directory in Vista net uit te kijken op zijn plaats? Alle ingebouwde in mappen hebben die een stijlvolle groene iconen, en uw mappen zijn lelijk en geel.

Bevestiging dit is echt een eenvoudig proces ... alles wat we nodig hebben is om te weten waar de mooie iconen te vinden.

image

Veranderen van map icoon om Match

De schoonheid van deze tip is dat je niet hoeft niets te downloaden op alles. Klik met de rechtermuisknop op de map, kies Eigenschappen:

Kies het tabblad Aanpassen en klik vervolgens op de knop Ander pictogram:

Nu hier is de truc ... plaats van de standaard shell32.dll bestand, zullen we dat veranderen om de pictogrammen te gebruiken in imageres.dll. U kunt plakken in het volledige pad als je wilt (of gewoon het vinden imageres.dll bestand met de knop Bladeren)

% SystemRoot% system32 imageres.dll

Zodra je de tekst veranderd in het vak, gebruik dan de Enter-toets om de lijst bij te werken, en dan als je scroll helemaal naar de rechterkant ziet u een lege groene folder icon die perfect past te vinden.

En daar gaan we ... nu hebben we mooie bijpassende mappen:

U kunt natuurlijk kiezen voor een van de andere pictogrammen in het bestand als je wilt ... het is allemaal aan jou. U kunt zelfs gebruik maken van de knop Standaardinstellingen herstellen om het terug te schakelen naar de lelijke gele mappen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen