Mittwoch, 13. Juni 2012

Sla de Vervelend "Gebruik de webservice om de juiste programma te vinden" Dialog

Als u hebt gebruikt Windows voor langere tijd, heb je waarschijnlijk geprobeerd om een ​​bestand te openen met een onbekende extensie. In plaats van een lijst van programma's om het bestand te openen met, krijg je een vervelende dialoog waarin u wordt gevraagd om een ​​web-service te gebruiken om een ​​programma te vinden. Dus hoe kunnen we dit veranderen?

U kunt gebruik maken van een registry hack te dwingen Windows om dit dialoogvenster helemaal overslaan, en je geeft een lijst van applicaties te gebruiken om het bestand te openen in plaats, net alsof je de tweede optie gekozen.

Wanneer u dubbelklikt op een bestand met een onbekende extensie, Windows biedt u met deze irritante dialoogvenster:

image

Als u "Selecteer een programma in een lijst met geïnstalleerde programma's", zou je in plaats daarvan krijgt dit veel nuttiger dialoogvenster:

Het register hack zal u tonen de tweede dialoogvenster Openen met in plaats van die irritante eerste.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel (maak de toets als het niet bestaat)

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies Explorer

Maak een nieuwe 32-bits DWORD-waarde aan de rechterkant met de volgende waarden:

  • Naam: NoInternetOpenWith
  • Waarde: 1

De wijziging dient onmiddellijk te worden, hoeft niets opnieuw te starten. Om te resetten naar default, stelt u de waarde 0 of verwijder de sleutel.

Downloadbare registry hack voor Vista of XP

Voor de toepassing van het register hack, gewoon dubbelklikken op het bestand DisableInternetOpenWith.reg en voer de gegevens in het register.

DownloadInternetOpenWith Registry hack voor Windows XP / Vista

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen