Sonntag, 3. Juni 2012

Tweak Firefox "responsiviteit" Config instellen

Heb je ooit gemerkt dat soms Firefox niet erg responsief tijdens het laden van een pagina? Als een frequente StumbleUpon gebruiker, dit gedrag roosters op mijn zenuwen, dus ik ging op zoek naar een oplossing.

Wanneer Firefox is een pagina laden maakt gebruik van een van de twee modi: Er is een hoge prioriteit modus die net zoveel aandacht niet besteden aan uw muis en toetsenbord, maar laadt de pagina sneller. Er is ook een lagere prioriteit modus die onderbreekt de parser vaker om te reageren op invoer gebeurtenissen. Het is zelfs gedocumenteerd op Mozillazine.

Wat we kunnen doen is de hoeveelheid tijd voordat Firefox schakelt terug tweak uit lagere prioriteit modus in een hoge prioriteit modus.

Type about:config in de Firefox adresbalk en vervolgens filteren door het volgende:

content.switch.threshold

image

Waarschijnlijk is de sleutel nog niet bestaat, dus je zult moeten in te stellen door met de rechtermuisknop te klikken in het lege gebied en het selecteren van New Integer. Gebruik deze waarden wanneer u wordt gevraagd:

  • Belangrijkste Naam: content.switch.threshold
  • Key Waarde: 1000000

De standaardwaarde is 750.000, of 3 / 4 van een seconde. Hoe meer tijd dat je Firefox vertellen om te wachten voordat u verder gaat hoge prioriteit modus, zal het beter reageert de applicatie te voelen ... maar het zal uiteraard iets langer duren om de pagina's laden. Je zou kunnen omkeren als je meer zorgen over versnellen van pagina laadtijd.

Merk op dat deze instelling alleen werkt als je niet veranderd content.interrupt.parsing op false.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen