Dienstag, 5. Juni 2012

Verwijder de Gebruikersaccounts in het inlogscherm in Windows XP

Dus u bent ingelogd op uw computer elke dag, maar er is meer dan een account om uit te kiezen ... ofwel omdat u de computer kreeg van iemand anders, of een softwarepakket toegevoegd een gebruikersaccount die u echt niet wilt zien. Dus hoe doen we dat andere account te verbergen voor het inlogscherm?

Er is een simpele registry hack die je kunt doen om rekeningen te verbergen voor het login scherm, of je kunt als alternatief verwijderen van de gebruikersaccount als je echt niet nodig hebt. Beide methoden worden hieronder vermeld.

image

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het menu Start vak Uitvoeren, en navigeer naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT
CurrentVersion Winlogon SpecialAccounts UserList

Aan de rechterkant zie je een lijst met toetsen die overeenkomen met gebruikersaccounts die worden beschouwd als "Special" en mogen niet worden weergegeven op het login scherm.

Maak een nieuwe DWORD-waarde met dezelfde naam als de gebruikersnaam die u wilt verbergen. U zult merken dat de huidige gebruikersnaam in de illustratie was "OtherPerson" en niet de beschrijving die werd getoond op het login scherm.

Zichtbaar maken van de account, gewoon verwijderen van de registersleutel die u hebt gemaakt.

De volgende keer dat u zich afmeldt je zult zien dat de andere rekening is verdwenen.

Hide User Account met Tweak UI

U kunt ook gebruik maken van de Microsoft Tweak UI Powertoy om hetzelfde te doen ding. (Met dank aan Gustav voor het eraan herinneren mij dit op te nemen)

Klik gewoon op de Logon toets in de linker kant, en dan verwijdert u het vinkje voor "Toon Welkom op het scherm "

Inloggen op Verborgen Account

U kunt nog steeds inloggen op het account, hoewel het niet zien ... Je zult moeten gewoon een trucje te gebruiken.

Op het login scherm, klik je op de Ctrl + Alt + Delete combinatie twee keer achter elkaar, en u zult worden aangeboden met de old-school login-scherm, waar je handmatig invoeren van de gebruikersnaam in.

Typ de naam en het wachtwoord van de andere gebruiker, en login.

Delete User Account

Als alternatief kunt u altijd verwijderen van de gebruiker account als u er absoluut zeker van dat u niet dat gebruikers account meer nodig. Klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Beheren"

Navigeer naar beneden door "Lokale gebruikers en groepen" en dan gebruikers, en zoek vervolgens de gebruikersnaam in de lijst die u wilt om zich te ontdoen van.

Klik met de rechtermuisknop en kies Verwijderen. Merk op dat deze stap niet kan worden omgedraaid, dus zorg ervoor dat je alleen accounts je echt echt niet meer wilt verwijderen. Als u niet zeker bent, kan je gewoon verbergen met behulp van de eerste optie hierboven.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen