Dienstag, 5. Juni 2012

Verborgen Trick naar Windows Verkenner op Sluiten in Windows 7 of Vista

Wilt u een explorer shell plugin of registry hack te testen, zonder af te melden, zal meer technische gebruikers meestal alleen maar dood het explorer.exe proces in Taakbeheer. Windows Vista heeft een andere manier om het zelfde ding dat je misschien niet bewust van te doen.

Deze tip werd ingezonden door Justin, een van onze meest actieve forumleden.

Alternatieve Close Explorer Method

Open het menu Start en vervolgens houdt u de Ctrl en Shift-toets op hetzelfde moment. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het menu, en je zult een nieuwe optie genaamd "Exit Explorer" te zien

image

De taakbalk moet volledig verdwijnen, en elke geopende map Windows Als u gebruik maakt van standaard explorer instellingen.

Klassieke Close Explorer Methode

Trek Task Manager met Ctrl + Shift + Esc en vervolgens met de rechtermuisknop op explorer.exe in de lijst met processen, en kies Proces beëindigen.

Herstart Explorer

Gebruik Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te brengen, en ga dan naar Uitvoeren en typ-bestand in explorer in de run box.

De start-menu wordt opnieuw weergegeven, maar u misschien opvallen dat een paar tray iconen zullen ontbreken totdat u zich afmeldt en weer aan. (Of herstart die applicaties)

De enige echte voordeel aan het gebruik van de alternatieve methode is dat Explorer een kans om goed wordt afgesloten, in plaats van alleen het doden van het proces dat zou kunnen schroef dingen heeft. Ook, het is leuk om te weten deze verborgen trucs =)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen