Dienstag, 5. Juni 2012

Book Review: Just the Computer Essentials (Vista)

Normaal gesproken proberen we en focus op artikelen over hoe u uw computer aan te passen, maar vandaag gaan we een pauze te nemen van die en doe een boekbespreking. Dit is iets wat ik niet eerder heb gedaan, dus suggesties of vragen worden verwelkomd in de commentaren.

image

Informatie boek

Title Alleen de Computer Essentials
Tag A Plain-Engels, No-Nonsense Guide to kopen en onderhouden van een pc met Windows Vista Operating System voor uw huis of thuiskantoor
Author James A. White
Topics Windows Vista, Computer Basics, Security
Price 18,21 dollar op Amazon
Pages 288
ISBN 0979297168

  • The Good
    Er zijn tonnen goede informatie over een back-up en het herstellen van uw computer, en wat te doen in het geval van een probleem of het totale systeem crash.
  • The Bad
    Het boek kan meer zijn gericht op wat te doen in het geval van een massale spyware besmetting, een veel voorkomend probleem voor gewone gebruikers. Ook is er geen melding gemaakt van de How-To Geek ... wat is er met dat? =)
  • The Bottom Line
    Dit boek is een uitstekende gids voor minder ervaren gebruikers te houden van uw computer veilig en back-up. Het is echt niet gericht op zowel geeks of mensen niet bekend zijn met computers.

Overview

Het boek begint met enkele hoofdstukken gericht op beginners: uitleg over elementaire begrippen als computer internals ... harde schijven, bits, bytes, processors, enz. Het gaat verder met een uitleg over hoe de draadloze werken, en beweegt in de basis van besturingssystemen en software.

De volgende paragraaf geeft de lezer een overzicht van de anti-virus, spyware, firewalls en het belang van het gebruik van goede wachtwoorden. Er is wat goede informatie hier voor de beginners, maar persoonlijk vind ik er zou zijn geweest overweegt dit gebied is het grootste probleem voor gewone gebruikers.

Het boek gaat verder in op het gebied van back-ups, het gebruik van Windows back-up en systeemherstel. Dit is echt het beste deel van het boek, zoals de auteur leidt u door wat voor back-up en hoe het te automatiseren, maar ook wat u moet doen wanneer uw computer crasht, van System Restore naar beneden om opnieuw te installeren en herstellen van back-ups.

Het laatste deel van het boek wordt uitgelegd hoe u migreren van een oude XP-computer naar uw nieuwe Vista-computer, met behulp van een externe harde schijf of de "Easy Transfer" kabel proces.

Thoughts

Dit boek zou nuttig zijn voor dat ene familielid dat noemt u alle tijd om dingen te repareren. Je weet wie ik het over heb.

Het krijgen van een Copy

U zult merken dat er een affiliate code in deze link naar Amazon, dus als je koopt met deze link de auteur van het boek zal een paar extra centen op de transactie te maken.

Alleen de Computer Essentials op amazon.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen