Sonntag, 3. Juni 2012

Start uw computer beter snel door het uitstellen van het opstarten van een dienst in Vista

Als u het type persoon die herstart uw computer de hele tijd, je waarschijnlijk echt zorgen over het versnellen van uw opstarttijd. Tenzij je betaald aan de Windows boot scherm te bekijken. Ik vraag me af hoe goed dat zou betalen ...

Windows Vista biedt een eenvoudige methode om het opstarten van een dienst vertraging, zodat u sneller kunt starten. De dienst zal nog steeds op termijn worden gestart, maar op de achtergrond nadat u bent al op het bureaublad.

Het uitstellen van Dienst Startup

Open Services door het typen services in het start menu zoekvak, of u kunt kijken in de administratieve tools sectie van het bedieningspaneel.

image

Hier is het lastige gedeelte: het vinden van de juiste diensten te vertragen. Je moet niet proberen en vertraging van de diensten die te maken hebben met interne Windows-functies of netwerken, maar er zijn tal van minder belangrijke items zoals de Cisco VPN-client vereist door mijn werkgever, of services geïnstalleerd door uw printer.

Zodra u de service die u wilt stellen, klik met de rechtermuisknop op en kies Eigenschappen (of dubbelklikken)

Verander nu de "Startup type" drop-down op "Automatisch (Delayed Start)", sluit u het dialoogvenster en ga dan naar het volgende item.

In sommige gevallen kan dit een aanzienlijke verbetering van de initiële opstarttijd. Ik zou aanraden te beginnen met extra diensten geïnstalleerd door toepassingen. Je hebt best geluk als u slechts een wijziging aan te brengen in een tijd, en bijhouden wat je verandering in het geval je iets breekt!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen