Freitag, 8. Juni 2012

PortableApps

Portable Apps is een opmerkelijke draagbare applicatie suite die loopt van je USB flash drive. U kunt mee te nemen van al uw favoriete open source toepassingen met dit hulpprogramma.

13

Alles draait u de USB-stick, dus er is nooit iets te installeren. Als u de plaats van tewerkstelling vereist Windows alles ... gewoon mee te nemen Portable Apps en je weer in de open source comfort zone. Portable Apps is in elkaar zeer goed en is zeer visueel aantrekkelijk. De meeste toepassingen beginnen met een splash screen zoals deze met Open Office Writer.

Mits uw USB-schijf groot genoeg is kun je voeren rond en sla je alles op je maken en doen met Portable Apps. Alles is opgeslagen op uw USB-station. In feite is de map systeem van Portable Apps is net als Windows Verkenner (De screenshot hieronder is de map systeem in Portable Apps die draait op mijn flash drive). Je wordt heel comfortabel in deze omgeving.

Er is zelfs een zeer handige back-up utility opgenomen in de Suite.

Tot nu toe ben ik erg onder de indruk van Portable Apps. Nieuwe en bijgewerkte open source applicaties worden constant bijgewerkt op Portable Apps website. Het toevoegen van een nieuwe applicatie is simpelweg bereikt door middel van het hoofdmenu. De draagbare versies van de populaire open source programma's zoals Open Office kan het gebrek bepaalde functionaliteit van de volledige installatie, maar je zal zeker in staat zijn om te krijgen door op wat er beschikbaar is. Voor programmeurs die willen helpen met het project fijne meer here!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen