Sonntag, 3. Juni 2012

Gemakkelijk uitschakelen Win 7 of Vista's Aero voordat u een toepassing (zoals een Video Game)

Je zou moeten bezighouden met knijpen elk laatste beetje van prestaties uit uw machine, of kunnen compatibiliteitsproblemen tussen Aero en een applicatie die u gebruikt. Ofwel manier bent u op zoek naar de eenvoudigste manier om Aero uit te schakelen tijdens het draaien van die toepassing, en dit is het.

U kunt de eigenschappen van een snelkoppeling en geef Windows automatisch uit te schakelen Aero zodra je begint die toepassing, en vervolgens weer in te schakelen weer nadat de aanvraag is gesloten.

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies Eigenschappen en klik vervolgens op het tabblad Compatibiliteit:

image

Nu controleren op de Settings blok het vak voor "Disable desktop compositie" om te schakelen Aero de volgende keer dat u de snelkoppeling.

Als er zich andere problemen met de compatibiliteit zou ik adviseren het gebruik van de compatibiliteit modes op deze hetzelfde dialoogvenster. Merk op dat we hebben behandeld Win7/Vista compatibiliteitsmodus voor, maar ik denk dat het nuttig is om dit uit te specifiek punt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen