Donnerstag, 24. Mai 2012

Yahoo! Messenger voor Vista eindelijk (Beta)

Het is al bijna een jaar sinds de nieuwe Yahoo! Messenger voor Vista werd aangekondigd, en we waren beloofd een mooie applicatie die de nieuwe Aero-functies in Windows Vista gebruikt. De nieuwe klant is zeker mooi, maar niet per se nuttig of bijzonder functioneel.

Je kunt zien dat de lijst met contactpersonen een gelikte nieuwe look heeft ... U kunt de grootte van de mensen op de buddy list.

image

U kan zelfs mensen naar de Vista Sidebar, zodat u gemakkelijk kunt zien hun status, of klik op hen om een ​​gesprek te beginnen (in een normale conversatie venster)

Het is ook een overvloed aan stuiteren kreeg, animated smiley gezichten voor al uw emoticon nodig heeft:

Wanneer u een bericht ontvangt, ze animeren voor een paar seconden voordat terug te keren naar de normale grootte:

Als u het pictogram klikt de buurt van de rechts onderin, een geanimeerde "dialoog" verschijnt waarmee u kiezen uit een aantal verschillende kleuren, waaronder een patroon dat lijkt op gras of zo?

In plaats van alleen met behulp van een foto, kunt u gebruik maken van de nieuwe Yahoo avatars, die vereisen dat u om te gaan door middel van een ontelbaar aantal pagina's op hun website om het aan te passen.

De voorkeuren menu is in werkelijkheid nog enigszins moeilijk te vinden ... Het is precies tussen de feedback knop en de knop te minimaliseren. U zult merken dat sommige van de items sneltoetsen hebben ...

Ze worden verondersteld het toevoegen van een veel meer functies in de komende jaren, maar ik denk dat ik stok met Pidgin of Adium, omdat ik niet echt hoe dan ook gebruik van Yahoo messenger ...

Download Yahoo Messenger voor Windows Vista

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen