Donnerstag, 24. Mai 2012

Schakel Gedeeltelijke Match AutoAanvullen in de Firefox adresbalk

Heb je ooit de naam van een pagina die u hebt bekeken onlangs herinnerd, maar kon zich niet herinneren de volledige link? Normaal gesproken zou je uiteindelijk zoeken via uw browser geschiedenis of gewoon uiteindelijk Googlen voor het weer. Dus hoe kunnen we het opstarten van de adresbalk zoekfunctie om dit eenvoudiger?

Het antwoord is de Autocomplete Manager uitbreiding, die geeft je een ton van een betere functionaliteit, zoals gedeeltelijke matching tegen een van beide op de link of de titel van een bladwijzer of geschiedenis entry.

U kunt zoeken naar een trefwoord in de URL zelf, die wedstrijd tegen zowel de geschiedenis of bladwijzers:

image

Of u kunt zelfs zoeken naar een woord in de titel van de pagina, en dat vind ik bijzonder nuttig zijn:

Er zijn veel opties, je kunt het bijvoorbeeld uitschakelen van de matching ergens of vertellen het aan bladwijzers eerst in de afronding show:

Hier is het een eigenaardigheid ... deze uitbreiding slaat zijn eigen geschiedenis databank ja, om duidelijk de adresbalk geschiedenis moet je het openstellen van de History Manager tab, klik op de knop Ophalen en verwijder alles. Zelfs een keer je dat je nog moet Firefox opnieuw te starten voordat de adresbalk stopt retourneren van de resultaten.

Ik ben niet het type persoon die ooit moet duidelijk mijn geschiedenis, zodat deze uitbreiding werkt heel goed voor mij.

Download Autocomplete Manager van Mozilla add-ons

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen