Dienstag, 22. Mai 2012

Unofficial Windows XP Themes Gemaakt door Microsoft

Iedereen die ooit geprobeerd heeft om het thema te veranderen in Windows zal al weet dat je het bestand Uxtheme hack om thema's in XP die niet digitaal zijn ondertekend door Microsoft te installeren. Als u liever niet of niet in staat zijn om uw systeem patch je misschien wel geïnteresseerd in deze onofficiële thema's gemaakt door Microsoft.

Er kunnen andere thema's worden die er zijn, maar dit zijn degenen die ik weet. Voel je vrij om iedereen in de comments op de hoogte als je weet van alle anderen.

Royale

Dit thema is erg helder en blauw ... Kijk maar eens naar al die blauwe ...

image

Voor het installeren van dit thema je moet downloaden, uitpakken van de zipfile, en vervolgens het installatieprogramma. Wanneer u wordt gevraagd naar de locatie om de bestanden op te slaan, laat het dan ingesteld op standaard.

Nu kun je gaan in je weergave-instellingen en verander het thema uit de lijst.

Download Royale Theme from Softpedia

Royale Noir

Dit thema moest een donkere versie van de reguliere Royale thema, maar het was niet echt klaar is voor iemand van Microsoft gepubliceerd, en het verspreid over het web.

Na het downloaden en uitpakken van de zipfile, moet u de royale_noir map te kopiëren naar C: Windows Resources Thema's en dubbelklik vervolgens op de Luna.msstyles bestand in die map en de instellingen op het bovenstaande screenshot overeen te veranderen.

Download Royale Noir thema van istartedsomething.com

Zune Theme

Dit thema werd vrijgegeven aan de Zune lancering te vieren, en u zult merken dat het zeer vergelijkbaar met Royale Noir, behalve voor de nogal lelijke oranje startknop. Lange tijd lezers zullen opmerken dat we vermeld dit thema eerder.

Het installeren van dit thema is heel simpel ... te downloaden en het installatieprogramma.

Download Zune Theme from Microsoft.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen