Dienstag, 22. Mai 2012

Toetsenbord Ninja: Beheer uw Taken GTD met Tudumo

Als een toetsenbord Ninja, heb ik altijd zeer ontevreden over de keuzes voor de todo-lijsten, omdat geen van hen tegemoet te komen aan de sneltoets liefhebber ... totdat ik struikelde over Tudumo, een grote kleine Windows-applicatie die David Allen GTD methodiek volgt.The image

Het enige probleem met deze toepassing is dat het niet gaat om vrij te zijn als het eenmaal is officieel vrijgegeven. Het is gratis, terwijl in beta-modus, maar ja, je kunt het controleren zonder te betalen een dubbeltje.

De applicatie zelf is echt slick uit, maar laat je niet gek dat je ... er is veel hotkey goedheid te vinden, te beginnen met de Win + T sneltoets voor XP-gebruikers, die de venster naar buiten te brengen van het systeemvak. (Ik weet zeker dat hij zal de Vista-key binnenkort te lossen)

De meest fantastische feature in deze applicatie is de wereldwijde Win + Ctrl + T sneltoets, die openspringt dit kleine snelle toe te voegen dialoog.

Nu dat u uw item gekregen in de Todo lijst, gewoon gebruik maken van de Ctrl + T sneltoets om de tags doos, die handige auto-completion, gebouwd in de focus heeft:

Als u niet op een toetsenbord ninja, kun je ook slepen en neerzetten van de taak op een van de tags aan de onderkant van het venster om het toe te wijzen.

Wilt u een notitie wilt toevoegen, gebruik dan de Ctrl + Enter sneltoets om de noten box focus. U kunt gebruik maken Ctrl + Enter om weer een nieuwe regel toe te voegen, of gebruik gewoon op Enter om bewerking te voltooien.

Het toevoegen van een vervaldatum, gebruik maken van de Ctrl + D sneltoets om pop te openen een kalender die u kunt navigeren met de pijltjestoetsen. De Start datum kan op dezelfde manier worden ingesteld met Shift + Ctrl + D.

Als u wilt dat een taak vinden in uw lijst, dan kunt u gebruik maken van de / of Ctrl + F sneltoetsen om pop te openen van de doos vinden, die zoekt terwijl u typt.

Deze applicatie is gewoon geweldig ... er is veel meer functies te vinden, dus het is zeker de moeite waard. (Wees er zeker en kijk naar het Help-bestand)

Download Tudumo van tudumo.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen