Mittwoch, 23. Mai 2012

Fix voor Outlook 2007 constant vragen naar het wachtwoord op Vista

Als u geconfronteerd worden met een ergerlijke probleem waar Outlook constant je vraagt ​​om je wachtwoord, zelfs al heb je het vakje "Onthoud mijn wachtwoord" elke keer, dan bent u in geluk omdat de lezer Malcolm schreef in met deze tip over hoe het probleem op te lossen.

Deze correctie moet theoretisch te helpen met Windows Mail ook, maar ik heb niet in staat geweest om nog te controleren dat.

image

Voordat je iets anders, sluit u Outlook. Je moet ook rekening mee dat we zullen het systeem gegenereerde bestanden hier wijzigen, zo gaan met de nodige voorzichtigheid of helemaal niet.

Open Windows Verkenner-venster en plak de volgende tekst in de adresbalk, die moet u naar een map met een enkele map binnen met een erg lange naam.

% Userprofile% AppData Roaming Microsoft Protect

Wat je moet doen is die map gewoon te hernoemen naar iets anders (ik stel voor het toevoegen van oud op het einde van het zo dat je gemakkelijk zou het terug hernoemen als het mis gaat)

Nu opnieuw open Outlook, en dan hopelijk typ uw wachtwoord in voor de laatste keer, zorg ervoor dat de doos controleren om het te onthouden. U ziet nu dat de oorspronkelijke map weer opnieuw geschapen.

Op dit moment Outlook moet onthouden van uw wachtwoorden, maar u kunt sluiten Outlook en open het opnieuw om er zeker van. Als u problemen ondervindt met deze, kunt u deze verwijderen de nieuwe map en dan weer de naam van de oude map naar de originele naam om alles terug zoals het was gezet.

Let op: Ik hoor van sommige lezers, dat dit niet altijd het probleem op te lossen voor ze, dus uw snelheid kan variëren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen