Dienstag, 22. Mai 2012

Vouw het Bladwijzer toevoegen dialoogvenster in Firefox op Default

Als je dit artikel leest u waarschijnlijk geïrriteerd dat elke keer dat je een bladwijzer in Firefox moet je klikken op de knop uit te breiden om de lijst met mappen tonen toevoegen voordat je daadwerkelijk kunt de map om de bladwijzer zetten binnen

Er zijn twee oplossingen die ik heb gevonden om Firefox deze dialoog uit te breiden met standaard, een uitbreiding is en de andere is een stijlvolle script, dus we gaan over beide oplossingen.

image

Met behulp van de OpenBook Extension

Download en installeer de OpenBook uitbreiding van Mozilla add-ons, En na een herstart Firefox zul je zien dat de bladwijzer venster nu is die standaard worden geopend:

Er zijn ook een heleboel meer nuttige opties beschikbaar zijn in de belachelijk hoge venster Opties:

De meest interessante hier is dat je kunt instellen Firefox om automatisch naar een bepaalde map bladwijzer door het selecteren van de "Toevoegen bladwijzer toe aan onderstaande map" optie.

Met behulp van Stijlvol Tweak methode

Als je een fan bent van de Stylish toestel dat u zou waarschijnlijk liever gewoon een andere gebruiker toe te voegen stijl in plaats van een aparte extensie. Je krijgt niet de extra functies, maar het bespaart u een extensie bloat.

Het is zo eenvoudig als het installeren van het Voeg bladwijzer Dialog gebruiker stijl... klik op de knop om te laden in Stylish:

En nu zie je dat de standaard dialoog is veranderd. U kunt de breedte / hoogte in het script als je wilt, dat is iets wat je niet kunt doen met de OpenBook extensie.

Het uitschakelen van de Stijlvol Tweak

Omdat deze gebruiker stijl is voor de user interface, zal deze niet weergegeven in de reguliere Stijlvol popup, dus je zult moeten gaan in Stijlen beheren.

Ziet u de stijl "Bookmark Dialog Add" in de lijst, en gewoon verwijder het vinkje bij de linkerkant van het.

Vergeet niet dat je gewoon kunt bookmarks slepen meteen uit de adresbalk en op de bladwijzerbalk, dat is echt de eenvoudigste optie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen