Freitag, 25. Mai 2012

Bevriend met de Geek op StumbleUpon, Digg, Delicious, Twitter, etc.

Ik heb een ton van verzoeken van de lezers over hoe contact met me op de verschillende sociale sites zoals Digg of StumbleUpon, dus besloot ik om samen een pagina waar je kunt me toevoegen als vriend op je sociale netwerk van uw keuze.

Ik kan niet zeggen dat ik gebruik ze allemaal de hele tijd, maar u bent van harte welkom om mij bevriend, zodat u direct kunt delen dingen met mij.

StumbleUpon

Ik hou gewoon van Stumble ... deze rekening is een nieuwe account, maar ik zal gaan gebruiken als mijn gewone rekening van nu af aan.

http://goo.gl/uSgNO

Digg

Ik maak geen gebruik Digg een echt veel, tenzij iemand irriteert me. U bent van harte welkom om mij toe te voegen als een vriend of bug mij zodat ik kan zien wat je een bericht verzendt.

http://goo.gl/3ScKH

Twitter

Ik maak geen gebruik zoveel ... maar u bent van harte welkom om mij te volgen: http://goo.gl/PGkUa

Delicious

http://goo.gl/TncQq

Lifehacker

Als een van mijn favoriete sites, kon ik niet laten het uit de mix ... Nu dat ze hun nieuwe accounts feature toegevoegd, kunt u mij als een vriend daar ook. Ik heb ook commentaar op Lifehacker vaker dan op vele andere sites.

http://goo.gl/ihSsA

Last.fm

Ik gebruik last.fm geïntegreerd met Amarok voor mijn muziek aanbevelingen, en ik adviseer het hoogst. Ik heb zeer vreemd smaak in muziek, meestal vrij mellow muziek spelen, terwijl ik werk.

http://goo.gl/On1en

Technorati

Ik vind technorati redelijk achterlijk ... maar als je een account daar heb je kunt deze site als een favoriet.

http://goo.gl/TAjRL

Google Reader Shared Items

Dit is een zeer leuke feature in Google Reader ... Ik beloof om te beginnen met het delen van meer items die ik interessant vind, zolang je het gevoel alsof abonnement.

De How-To Shared Items Geek's [feed]

MySpace

Ik heb zojuist dit profiel op aandringen van een paar vrienden ...

http://goo.gl/YjdrX

Kijkt uit naar het maken van enkele nieuwe vrienden op sociale media =)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen