Mittwoch, 23. Mai 2012

Installeren van Windows Media Player Plugin voor Firefox

Dus je net gekocht een training video en stopte het in uw computer. U klikt op het menu in het dialoogvenster Automatisch afspelen en het opent Firefox, uw standaard browser. Nu bent u staren naar een leeg scherm. Wat nu?

Het probleem is waarschijnlijk omdat u niet beschikt over de Windows Media Player plug-in geïnstalleerd voor Firefox, zodat alles wat we moeten doen is te installeren.

Merk op dat u meestal zult hetzelfde probleem hebben wanneer je probeert en bekijk video bestanden in Firefox met Windows Media-formaat, zoals. WMV-bestanden.

Installation

Gewoon downloaden en uitvoeren van de plugin installer hieronder. U zult waarschijnlijk willen Firefox sluiten tijdens de installatie.

Verifiëren plugin installatie

Na het doorlopen van de zeer snelle installatiewizard, kunt u benieuwd of de installatie daadwerkelijk zijn gepresteerd. Terwijl de eenvoudigste methode is om gewoon het openen van een Windows Media-video kunt u ook typ het volgende in de adresbalk om de lijst met geladen plugins te zien:

about:plugins

En je ziet de Windows Media Player plug-in in de lijst. U kunt ook zien welke bestandstypen Firefox zal de plugin te gebruiken op.

image

En nu kan ik zien dit Windows Media-formaat videobestand in Firefox ...

Technische opmerkingen

In het geval dat u problemen met deze installer, wil je misschien een kijkje nemen op deze lijst om te helpen met uw problemen oplossen:

  • De WMP plugin maakt gebruik van de IE Proxy-instellingen, niet degenen in Firefox. Dit komt omdat de plugin zelf is slechts een dunne wrapper rond Windows Media Player, die altijd gebruik maakt van IE intern op te halen gegevens.
  • De plugin bestanden worden geïnstalleerd in de "C: Program Files Mozilla Firefox plugins" directory standaard, en de bestandsnaam is np-mswmp.dll. Als de uninstaller niet in slaagt om dit bestand te verwijderen om welke reden dan kunt u deze handmatig verwijderen.
  • U kunt ook theoretisch te kopiëren hetzelfde. Dll bestand in de plugins directory op een Firefox-installatie en het zou moeten werken zonder dat de installateur.

Download Windows Media Player Firefox Plugin van port25.technet.com [source]

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen