Mittwoch, 30. Mai 2012

Het verplaatsen van uw persoonlijke gegevens mappen in Windows Vista de Easy Way

Als u een tekort aan ruimte op uw primaire schijf, hebt u waarschijnlijk als uw gegevens op een tweede schijf, maar de ingebouwde mappen zoals Documenten bevinden zich allemaal in je user directory standaard. Gelukkig Windows Vista biedt een eenvoudige manier om deze mappen te verplaatsen zonder problemen.

Voordat u dit doet, moet je sluit elke toepassing die u hebt geopend, want anders zul je problemen hebt het verplaatsen van de bestanden die in gebruik zijn.

Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt verplaatsen en kies Eigenschappen. Op het tabblad Locatie, kunt u handmatig in een nieuwe map het pad, of u kunt op de knop Verplaatsen gebruiken om een ​​nieuwe locatie te selecteren om de map te zetten.

image

De nieuwe map wordt aangemaakt, en u wordt gevraagd of u wilt al uw bestanden, die waarschijnlijk is verstandige zet.

U kunt dit voor een van de "speciale" mappen in uw user directory, zoals Downloads, Favorieten, of een van de mappen die hun eigen pictogram.

Merk op dat u ook meestal gewoon de mappen te slepen naar de nieuwe locatie om ze te verplaatsen. Ik geef de voorkeur om het te doen op deze manier alleen maar om te controleren of alles goed is bijgewerkt, vooral bij het verplaatsen naar een aparte schijf.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen