Mittwoch, 30. Mai 2012

Organiseer uw Firefox Search Engines in mappen

Als u veel zoek-plugins voor Firefox, zou u geïnteresseerd zijn in een betere manier om hen te organiseren, in plaats van alleen te kiezen uit een gigantische drop-down menu wanneer u de zoekmachine-schakelaar.

De Organize Search Engines extensie voor Firefox laat je alle zoekmachines in mappen, die kan zeer nuttig zijn voor het scheiden van de meest gebruikte van de specialiteit zoekopdrachten re-organiseren.

Na de installatie kunt u naar "Zoekmachines beheren" om uw veranderingen te maken:

image

Je ziet nu mogelijkheden om mappen en scheidingstekens te creëren, net als in het beheren van bladwijzers dialoogvenster. De een belangrijk ding om te noteren: U moet op de knop OK te gebruiken om het dialoogvenster te sluiten, of anders uw wijzigingen lijken niet te redden.

Als je eenmaal hebt geordend in mappen, kunt u wisselen tussen ze met behulp van de reguliere drop-down menu:

Deze uitbreiding is vooral nuttig, maar als je ook de installatie van de Context Search uitbreiding, die zal laten u met de rechtermuisknop klikt op een selectie in de pagina en kies uit de mappen van zoekmachines:

De enige functie die niet werkte voor mij was de "Edit trefwoord" optie ... Ik ga ervan uit dat een deel niet compatibel is met een aantal andere extensie Ik gebruik.

Download Organize Search Engines van Mozilla add-ons

Download Context Search van Mozilla add-ons

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen