Dienstag, 22. Mai 2012

Snelkoppeling maken Icoon op Uitschakelen / inschakelen van de Screensaver

Hoe vaak ben je al kijken naar een lange video op uw computer en had de screensaver komen? Dan speel je het spel van het proberen om de muis te schudden elk bepaald aantal minuten om ervoor te zorgen dat het niet weer gebeurt ... lijkt alsof het gemakkelijker zou zijn om een ​​echt snelle manier om de screensaver uit te schakelen zijn.

Onze oplossing komt in de vorm van een kleine utility genaamd flipss.exe die gebruikt kunnen worden om gemakkelijk in-of uitschakelen van de screensaver via een command line argument ... we moeten gewoon handmatig snelkoppelingen voor elke taak.

Maak in / uitschakelen Shortcut

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Nieuw Shortcut in het menu.

image

U moet invoeren in het volledige pad naar waar u het bestand flipss.exe, gevolgd door ofwel "/ off" of "/ on". Bijvoorbeeld, als u het hulpprogramma opgeslagen in C: MyFiles je zou gebruiken dit pad naar het uit te schakelen icoon te maken:

C: MyFiles flipss.exe / uit

Op het volgende scherm die je nodig hebt om het een nuttige naam, en maak vervolgens een tweede snelkoppeling met "/ over" die u kunt gebruiken om de screensaver weer in te schakelen.

Je kan ze verschillende pictogrammen door te gaan naar de eigenschappen van de snelkoppeling en het kiezen van de "Change Icon"-optie. Ik persoonlijk de pictogrammen verplaatst naar de Quick Launch bar voor een betere toegang en indexering in Launchy.

Download Flipss.zip van jddesign.co.uk

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen