Mittwoch, 30. Mai 2012

Schakel Meer gelijktijdige downloads in Internet Explorer

Heb je ooit geprobeerd om meer dan 2 bestanden te downloaden van dezelfde website en zag de derde download niet start totdat een van de twee voorgaande worden gedaan? De reden hiervoor is dat de HTTP 1.1-specificatie zegt dat alleen twee aansluitingen kunnen worden toegestaan ​​op een moment, zodat uw browser voldoet aan die grens.

We kunnen impuls die nummer voor IE met behulp van een registry hack, maar laat mij u waarschuwen niet te gek en het te ver te verhogen.

Als iedereen toename van het aantal aansluitingen zou het echt zet een pijn op de webservers die er zijn, en dan webmasters zou moeten beginnen met het blokkeren van extra draden.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Internet Settings

image

Aan de rechterkant, wil je twee nieuwe 32-bits DWORD-waarden te maken:

  • MaxConnectionsPerServer - Dit zet de limiet voor HTTP 1.1-servers, die normaal hoort te zijn 2
  • MaxConnectionsPer1_0Server - Dit zet de limiet voor HTTP 1.0-servers, die normaal zou moeten zijn 4

U kunt de hoeveelheid van aansluitingen voor een van beide door het veranderen van de waarde, maar ik zou niet proberen en Crank It Up te ver, die u vindt uw surfervaring wordt veel langzamer dan normaal, en mogelijk zou u op weg geblokkeerd voor sommige servers voor het gebruik van teveel verbindingen. Een veilige inzet is om het dubbele van de standaard.

Downloadable Registry Hack

Deze downloadbare hack zal alleen licht toenemen van de waarden, die waarschijnlijk is de wijste cursus van actie. Je zou het script om meer te gebruiken als u wilt.

U kunt downloaden, uitpakken en dubbelklik op het registerbestand om de informatie in te voeren in het register. Voor het verwijderen gebruikt u de uninstall script opgenomen in de zipfile.

Download IncreaseIEDownloadLimit registry hack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen