Donnerstag, 31. Mai 2012

Wis recente opdrachten van de dialoogvenster Uitvoeren in Windows XP

Is het u ooit last dat er geen een voor de hand liggende manier naar de vorige items in het vak Uitvoeren te verwijderen in Windows? Het is vaak erg nuttig, natuurlijk ... maar als je gewoon een beetje paranoïde je zou willen schoon te maken uit die lijst op de gelegenheid.

Natuurlijk zijn er veel schoner toepassingen die dit voor u doen, maar we zullen uitleggen hoe dat te doen handmatig het.

image

Duidelijke Recente Run Dialog Entries Via Regedit

Open regedit.exe via het menu Start vak Uitvoeren, en navigeer naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer RunMRU

Je ziet al je recente commando's aan de rechterkant, en u kunt verwijderen van de sleutels die je commando's bevatten. Je moet afmelden en vervolgens weer op, maar de lijst moet schoon zijn.

Merk op dat dit ook zal werken voor Run van Windows Vista het dialoogvenster, hoewel de meeste mensen zijn overgestapt naar het gebruik van het zoekvak plaats.

Helemaal duidelijk Recente dialoogvenster Uitvoeren Entries hoe makkelijker Way

Reader Ayush wees op een veel eenvoudiger oplossing die dit register hack-geek tevreden over het hoofd gezien.

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies Eigenschappen, kies dan Start Menu.

Selecteer de "Classic Start menu" optie, en kies de knop Aanpassen. (Maak je geen zorgen, we zullen opheffen van de dialogen, zodat u de XP-stijl menu te houden)

Nu klikt u op de knop Wissen om alle recente documenten en applicaties te verwijderen uit het start menu.

Zodra je dat gedaan hebt, druk dan op Annuleren en opnieuw op Annuleren om ervoor te zorgen dat u niet overschakelen naar het klassieke Start-menu.

Merk op dat deze methode zal duidelijk uit alles ... dus als je wil gewoon een single entry moet je de registry hack methode te verwijderen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen