Samstag, 26. Mai 2012

Reorganiseren taakbalk Knoppen en pictogrammen in in XP / Vista

Of u nu screenshots van een gedeelte van het bureaublad te nemen of gewoon de voorkeur aan twee apps die u gebruikt zitten naast elkaar op de taakbalk, kan het echt frustrerend dat je niet kunt de taakbalk knoppen te verplaatsen. Er is een kleine utility genaamd Taskbar Shuffle, dat geeft ons deze kracht en nog veel meer.

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u gewoon slepen en neerzetten naar de taakbalk knoppen te reorganiseren.

image

U kunt ook houd de Ctrl-toets ingedrukt en reorganiseren van de tray icoontjes ... merken dat het Outlook-pictogram in het midden hier ...

En na het verplaatsen nu is het over aan de rechterkant.

De instellingen dialoogvenster geeft een heel interessante optie, de mogelijkheid om de groep taken, maar ze niet instorten in een knop ... dus in plaats van dit:

U krijgt dit ... U zult merken van de drie Windows Live Writer knoppen zijn gegroepeerd, maar niet geconsolideerd in een knop.

Om deze optie, opent het dialoogvenster Instellingen en kies de optie voor "group taken, maar nooit samen in een knop".

Je zult ook merken dat u kunt vensters te sluiten met een middelste muisknop, waardoor de taakbalk werken als tab van Firefox maakt.

Zeer nuttig utility, en je hoeft niet per se te houden lopen de hele tijd. Gewoon beginnen met het op als je wilt bewegen de knoppen, en sluit het.

Download Taskbar Shuffle van freewebs.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen