Dienstag, 29. Mai 2012

Download en bijhouden van de voorraden in Excel 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, Een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Microsoft Excel wordt gebruikt door bedrijven en particulieren om spoor van te houden en vrijwel alles wat cijfers nodig zijn te berekenen. Als u computers financiële symbolen, weet je dat er een manier om Excel automatisch die waarden online update?

U kunt gebruik maken infolabels in Excel voor het bijhouden van uw voorraad citaten. (Houd in gedachten je een internetverbinding nodig voor deze). Met deze functie in Excel zal verbinden met MSN Money Central om de informatie te downloaden.

Eerst moeten we de slimme cel in te schakelen door op de Office-knop Opties voor Excel Controle AutoCorrectie-opties en klik op het tabblad Infolabels. Zorg ervoor dat en plaats een vinkje bij Financiële Symbool. Klik tweemaal op OK om terug te keren naar uw werkblad.

1

Nu dat infolabels zijn ingeschakeld alles wat we moeten doen is het invoeren in onze favoriete aandeel symbool voor het gebruik van alle hoofdletters (In dit geval ben ik met behulp van Microsoft). Nu beweeg de muis over de linker benedenhoek van de cel totdat het infolabel verschijnt en klik. Kies Invoegen vernieuwbare aandelenkoers.

Nu kiezen waar u het startpunt cel, zoals of u kunt ook kiezen voor een nieuw werkblad. Klik op OK.

Excel zal gaan halen de informatie betreffende de voorraad van MSN Money Central. Dit zal ook hyperlinks naar extra informatie, die wordt geopend in een apart browservenster.

Is dit een functie die u zou eigenlijk gebruiken?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen