Donnerstag, 24. Mai 2012

Pas de fabrikant Ondersteuningsinfo in Windows 7 of Vista

Als u een computer met vooraf geïnstalleerde Windows 7 of Vista, de meeste kans dat u zult merken van de fabrikant support informatie wanneer je kijkt in het venster Systeemeigenschappen. Als je wilt om deze informatie aan te passen of een foto van uw eigen gebruik in deze ruimte, kun je zo gemakkelijk.

Klik met de rechtermuisknop op Computer en kies Eigenschappen of gebruik de Win + Break toets combinatie om het systeem eigenschappen scherm:

image

Close-up:

Voor het bewerken van de informatie in dit scherm, moet je open te stellen uw register-editor en neer navigeer naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion OEMInformation

Opmerking: Als deze sleutel niet bestaat, kunt u deze downloaden van de volgende register bestand, Die u wilt bewerken voordat u dubbelklikken om toe te voegen in het register.

U kunt de volgende velden en zet alle waarden die u wilt in hen, met uitzondering van de Logo-toets, die waarschijnlijk moet je niet veranderen.

  • Manufacturer
  • SupportHours
  • SupportPhone
  • SupportURL
  • Logo

De laatste belangrijke stap is om ofwel te maken of een bitmap bestand dat is opgeslagen op de locatie die in het logo sleutel, meestal ingesteld te wijzigen:

C: Windows System32 oemlogo.bmp

Voor de beste resultaten, wil je een klein logo-bestand gebruikt, bij voorkeur ergens rond 100x100 hoogte / breedte. Merk ook op dat het kopiëren van het bestand naar die map zal beheerdersrechten vereisen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen