Dienstag, 22. Mai 2012

Controle op afstand Iemand Desktop de Easy Way

We hebben allemaal gekregen van de oproep van een familielid te vragen waarom hun computer niet goed werkt. Na een uur van het oplossen van problemen via de telefoon met hen of proberen hulp op afstand de slag te gaan hebben we besloten dat we de komende familiereünie overslaan om te voorkomen dat gevraagd om te helpen ... Er moet een betere manier ...

Er is, en het is heet Crossloop - een volledig gratis screen sharing software die uiterst eenvoudig in gebruik en zeer veilig ... want het is niet ingeschakeld de hele tijd. Ik zou adviseren de installatie van deze op hun computer zelfs nog voordat zij problemen zodat je voorbereid zijn.

Ja, Het is echt Dit Simple

Vertel de persoon die u probeert te helpen om de toepassing te openen en de Host tabblad te selecteren. Ze nodig hebben om u de toegangscode in en klik vervolgens op de knop Verbinding maken.

image

Typ de toegangscode op Join uw exemplaar het tabblad en klik vervolgens op Verbinding maken. Merk op dat de ruimte alleen voor de leesbaarheid en niet nodig.

Ze zullen een dialoogvenster hen te vertellen dat u wilt hun computer controle te krijgen, vertel hen te raken Ja.

De eerste keer lopen ze de app, zullen ze nodig hebben om de Deblokkeren knop te klikken (tenzij je al hebt geïnstalleerd en geconfigureerd is voor hen)

Nu bent u het controleren van hun desktop, en je kunt hen vertellen om te verdwalen, terwijl u verwijdert de 389 browser zoekbalken ze geïnstalleerd.

Deze applicatie zal werken, zelfs als je een firewall, en maakt gebruik van een versleutelde verbinding. Leest u meer informatie over hoe het eigenlijk werkt.

Ook goed om te weten

U kunt klikken op het folder icoontje op de CrossLoop venster om bestanden te versturen van de ene computer naar de andere.

Als u met een maximumsnelheid problemen, dan kunt u afzwakken van de hoeveelheid kleuren wordt getoond, die drastisch moeten versnellen van de verbinding. Klik met de rechtermuisknop op de CrossLoop titelbalk en kies Aansluitmogelijkheden:

Kunt u het selectievakje 'pixels Beperken tot 8-bit (voor trage netwerken) "waardoor het beeld echt lelijk, maar je kunt rond wind-en dingen gedaan te krijgen. Ik gebruik dit alleen als u problemen hebt, maar het is goed om te weten dat het er is.

Nadat u het einde van de eerste sessie krijg je een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd uw sessie tarief en feedback te geven. Als je dan voltooien het zal weggaan.

Overall is dit een geweldige applicatie voor het doen van op afstand te helpen, veel makkelijker dan het rijden naar het huis van uw familielid en luisteren naar hun verhalen over het maaien van het gazon in de sneeuw tijdens het lopen 20 mijl naar school ...

Dankzij onze forum moderator Scott voor het aanwijzen van deze app voor mij.

Download Crossloop van crossloop.com

Opmerking: Als u problemen met Windows Vista als Host, een oplossing is om uit te schakelen UAC wordt gevraagd maar tegelijk het UAC ingeschakeld.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen